Delavnice Excela, Worda in InDesigna!

Za nova znanja in izkušnje so Ypsilon Mladi v mesecu novembru za vas pripravili različne delavnice Excela, Worda in Indesigna. Vse delavnice potekajo v njihovih prostorih na Dunajski 22 v Ljubljani.

Vabilo na delavnice Ypsilon Mladi:

Ypsilon Mladi je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga skozi celo leto soustvarjamo v sodelovanju z Microsoftom. Je glavni projekt kampanje e-Skills for Jobs 2014, ki jo izvaja Evropska komisija.

V mesecu novembru smo za vas pripravili naslednje delavnice:

5. november ob 17. uri = Spoznaj se z MS Office Excelom (osnovno)

Brezplačno bomo poskrbeli, da vaše znanje Excela ne bo več pomanjkljivo znanje in da vnašanje podatkov v seminarsko nalogo ne bo večna težava pred oddajo pisnih izdelkov.

PRIJAVE sprejemamo TUKAJ!

11. november ob 17. uri = Nadgradi svoje znanje MS Office Excela (nadaljevalni)

Vam osnovna uporaba Excela ne povzroča težav, nadgradnja pa stoji na nekoliko majavih tleh? Delo s formulami in uporaba različnih funkcij po naši delavnici ne bo več korak stran.

PRIJAVE sprejemamo TUKAJ!

Vikend delavnica (14. novembra med 16. in 20. uro ter 15. novembera med 9. in 18. uro) = Kreativno ustvarjanje z InDesignom

Poigravanje s stili in filtri še nikoli ni bilo tako zabavno, zato vas vabimo na vikend delavnico, kjer se bomo spogledovali z osnovnimi veščinami InDesigna (več informacij si lahko ogledate tukaj).

CENA? 30 EUR (za 16-urno delavnico)

PRIJAVE sprejemamo TUKAJ!

18. november ob 17. uri = Še nikoli tako preprosta uporaba MS Office Worda!

Seminarska naloga končana, vas pa je bolj kot ocene strah, kako boste uredili kazalo? Da oblikovanje besedil ne bo več težava, smo za vas pripravili brezplačni tečaj MS Office Word, kjer se boste naučili celostnega urejanja besedil in dokumentov, poleg osnovnih funkcij pa boste posegli tudi po tistih “zavihkih”, ki se jim ponavadi raje izognete.

PRIJAVE? TUKAJ!

25. november ob 17. uri = Obvladaj MS Office Excel! (napredni)

Ovladate osnovne in dodatne funkcije Excela, a vseeno verjamete, da se v tem programu skriva še nekaj – več? Za vas smo pripravili NAPREDNO delavnico Excela, kjer se bomo naučili stvari, ki bodo še dodatno nadgradile vaše znanje!

CENA? 10 eur

PRIJAVE sprejemamo TUKAJ!

Kategorije: Novice za iskalce