Dan odprtih vrat Zavoda RS za zaposlovanje

23. 10. 2014 se bo na vseh lokacijah Zavoda RS za zaposlovanje (uradi, območne službe, centralna služba, točka za Migrante …) odvijal dogodek Dan odprtih vrat s sloganom »Spoznajte nas, tukaj smo za vas«.

Zavod RS za zaposlovanje bo od 9. do 14. ure odprl svoja vrata ter poskrbel za pestro in dinamično vzdušje. Povabljeni so brezposelni, delodajalci in vsi tisti, ki jih zanimajo storitve, projekti, organiziranost in delovanje Zavoda.

Izvedeli boste lahko kaj več o svetovalnih procesih, kariernih središčih, pisarnah za delodajalce, aktualnih programih aktivne politike zaposlovanja in še bi lahko naštevali, ter iz prve roke pridobili informacije o priložnostih sodelovanja z Zavodom.

Odvijali se bodo še t.i. hitri zmenki, na katerih se bosta v izjemno kratkem času poskušala delodajalec in brezposelna oseba oziroma iskalec zaposlitve čim bolje spoznati, se predstaviti ter se morebiti dogovoriti za daljši in podrobnejši zaposlitveni razgovor.

Organizirana bo tudi novinarska konferenca, na kateri bo Mavricija Batič, v.d. generalne direktorice povedala nekaj več o storitvah Zavoda, nato pa bo na voljo še za vsa morebitna dodatna pojasnila.

Vsaka lokacija bo pripravila svoj program, ki bo nedvomno raznolik, program dogodka za posamezno lokacijo bo objavljen na spletni strani Zavoda. Namen dneva odprtih vrat je seznaniti širšo javnost o delovanju Zavoda, se na sproščen način še močneje povezati z delodajalci in ostalimi obiskovalci ter tudi spoznavanje z nekaterimi drugimi zavodskimi partnerji, ki bodo na dogodku prav tako aktivno sodelovali.

Vir: ZRSZ


Preberite tudi:

Kategorije: Novice za delodajalce