Brezplačno do osnov uporabe računalnika in interneta

Vas pri iskanju zaposlitve pogosto ovira to, da nimate dovolj znanja s področja uporabe računalnika? Spadate v starejšo generacijo in se na internetu včasih znajdete v zadregi? Osnove uporabe računalnika in interneta vam bodo prišle prav tudi v vsakdanjem življenju, pri iskanju zaposlitve pa je to znanje nepogrešljivo. Sedaj ga lahko pridobite tudi brezplačno, tečaj se prične v ponedeljek, 14. maja, v Kopru.

Univerzitetni izobraževalni center UNIC organizira tečaj, na katerem se boste lahko seznanili z vsem potrebnim za samostojno uporabo računalnika in na katerem bo iskanje podatkov na internetu postalo enostavno. Naučili se boste osnov računalništva, osnov delovanja računalnika in okolja Windows, osnov interneta in praktične uporabe svetovnega spleta. Spoznali boste tudi delo z elektronsko pošto ter uporabo v praksi, predavatelji pa ne bodo pozabili niti na ustvarjanje danes zelo popularnega Gmail računa.

Tečaj se prične v ponedeljek, 14. maja, ob 9. uri, potekal pa bo vsak ponedeljek, torek in sredo, torej trikrat tedensko po tri šolske ure.  Tečaj se bo predvidoma zaključil konec maja.

Tečaj je brezplačen, vendar pa je število udeležencev omejeno na najmanj 6 in največ 15. Na tečaj se je zato potrebno predhodno prijaviti preko spleta ali na sedežu UNIC, na Gortanovem trgu 15 v Kopru.

Več informacij o tečaju je na voljo tudi na telefonski številki 05-902-69-33 in 051-685-664 ali na e-mail naslovu info@unic.si.

Vir: UNIC

Kategorije: Novice za iskalce