Brezplačno delovno-pravno svetovanje za vaše podjetje v času COVID-19!

Se zgubljate v kopici sprejetih interventnih zakonov in odločb, ki vplivajo na vaše poslovanje? Poznate vse ukrepe in posamezne izjeme, ki veljajo za vašo panogo dela v času COVID-19 krize? Za vas imamo rešitev!

Se zgubljate v kopici sprejetih interventnih zakonov in odločb, ki vplivajo na vaše poslovanje?
Poznate vse ukrepe in posamezne izjeme, ki veljajo za vašo panogo dela v času COVID-19 krize?
Potrebujete pomoč, da boste svoj čas namenili primarni dejavnosti?

Za vas imamo rešitev!

Dnevno sledimo ukrepom, sprejetim v Državnem zboru, členom v Uradnem listu in celotno situacijo aktualno umeščamo v Delovno-pravno zakonodajo in ZDR-1.

V tem trenutku je ključno, da imate širšo sliko ukrepov, ki neposredno vplivajo na vaše podjetje. Čakanje na delo doma, upravičene odsotnosti, višja sila, varstvo otrok, karantena, postopki izolacije … vse to so situacije, s katerimi se trenutno srečujemo vsi delodajalci na trgu dela.

Svetovanje ZSK

Izkoristite brezplačno svetovanje s področja delovnega prava in vpeljave trenutnih ukrepov. Ne belite si glave s podrobnim branjem ukrepov in interpretacijo, pač pa se posvetite svoji dejavnosti in delovnim nalogam, zaradi katerih boste bolj uspešno poslovali, delovno-pravno področje pa zaupajte zunanjim strokovnjakom, ki vsak dan spremljajo aktualno zakonodajo in ukrepe.

Izkoristite 2 urno BREZPLAČNO svetovanje – lahko s področja delovno-pravne zakonodaje, zaposlovanja, aktualnih protikoronskih ukrepov, ureditve internih aktov, odpovedi pogodb o zaposlitvi, …   
Velja za vse poslovne partnerje, ki imajo pri Optiusu trenutno zakupljeno vsaj 1 storitev.

2 urno BREZPLAČNO svetovanje lahko (iz)koristite do 31. 3. 2021.

Več informacij >>

Kategorije: Novice za delodajalce