Brezplačni seminar o metodah celovitega vodenja

Se kot delodajelec srečujete z vprašanjem, kako uspešno voditi svojo ekipo sodelavcev? Seminar, ki ga v okviru projekta Chance4Change organizirata Mariborska razvojna agencija in Inštitut za psihologijo Univerze v Gradcu, je namenjen prav vam. V okviru dvodnevnega seminarja, ki bo potekal konec januarja, vas bo mednarodni raziskovalec in psiholog dr. Paul Jimenez seznanil z metodami celovitega vodenja.

Kako voditi svoje sodelavce, da bo vodenje izražalo človeško dostojanstvo in upoštevalo dinamiko medsebojnih odnosov? Kaj pomeni strukturirano vodenje in kako učinkujejo postopki in pravila na posameznika in na dinamiko skupine? Katera orodja lahko pri tem uporabimo? Je odprta komunikacija možna in kakšne so njene posledice? Ali še vedno drži, da zgledi vlečejo? Ali v vašem okolju velja, da eni mislijo in drugi delajo ali pa imate možnost soodločanja oziroma soodločanje podpirate? Ste kot vodja pripravljeni prisluhniti konstruktivni kritiki, prenašati informacije na sodelavce in jim njihov doprinos k skupnim rezultatom tudi priznate? Vse to so vprašanja, na katera boste na seminarju iskali odgovore!

Brezplačni seminar bo potekal dvakrat o pol dneva v prostorih Mariborske razvojne agencije, Pobreška c. 20, 2000 Maribor. Prvi del seminarja bo izveden 23.1.2012 (skupina A dopoldan med 9.30 in 12.30 in skupina B popoldan med 13.30 in 17.30), drugi del pa 30.1.2012 (skupina A dopoldan med 9.30 in 12.30 in skupina B popoldan med 13.30 in 17.30).

Na seminar, ki bo potekal v angleškem jeziku, se lahko prijavite po elektronski pošti (sabina.sneider@mra.si) ali po navadni pošti (Mariborska razvojna agencija, Pobreška c. 20, 2000 Maribor s pripisom MS –Chance4Change Projekt).

Prijavnica na seminar

Vir: Mariborska razvojna agencija

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.