Brezplačna izobraževanja in seminarji Data.si

Pri Data.si so pripravili brezplačna izobraževanja in seminarje na temo zaposlitve oz. samozaposlitve, kako spremeniti svoj hobi v dobičkonosno dejavnost in 15 načinov, ki vam bodo prišli prav na vaši podjetniški poti.

Če razmišljate o obliki zaposlitve, ki je za vas bolj primerna, želite bolje spoznati strukturo prihodkov s.p.-ja in plače zaposlenega, ste ambiciozni in bi radi povečali svoje prihodke,potem se prijavite na posvet Zaposlitev ali samozaposlitev.

Več o posvetu na www.data.si/Zaposlitev in samozaposlitev?, kjer lahko tudi izpolnite prijavnico.

Imate svoj priljubljen hobi za katerega porabite veliko časa in truda? Ste že kdaj pomislili, da bi z njim lahko dejansko služili? Na delavnici Zasluži s svojim hobijem ali idejo vam bodo predstavili kako se lotiti poslovne ideje, kje začeti, kako vstopiti na trg, kako oglaševati idr.
Več o seminarju na www.data.si/Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo.

Če nameravate odpreti svoje podjetje ali ga že imate in želite čim bolje optimizirati poslovanje, vas bo zagotovo zanimala vsebina seminarja 15 ključev za uspešno podjetniško pot. Pri tem boste izvedeli vse o podjetniškem razmišljanju, kako pravilno ravnati z informacijami, stroški in ureditvijo delovnih pogojev.
Več o seminarju na www.data.si/15 ključev za uspešno podjetniško pot.

Nekateri seminarji se začnejo že ta teden, zato se čimprej prijavite in zagotovite mesto ter  izkoristite priložnost za pridobitev novih znanj.

Vir: Data.si / Izobraževanja

Kategorije: Novice za iskalce