Bliža se že 14. Študentska arena

Tudi letos se bo naša ekipa zaposlitvenega portala mojaZaposlitev.si aktivirala in se pridružila Študentski areni, ki bo potekala med 22. in 24. oktobrom. Vstop je brezplačen!

Kaj je Študentska arena?

Vsi, aktivnosti željni, mladi se zbirajo na Študentski areni!
Z razumevanjem in jasnim pogledom, v kakšnih razmerah živijo in delujejo mladi, že 14 let zapored nastaja največja, priložnosti in informacij polna, arena - Študentska arena. Največja izobraževalno - sejemska pripreditev za mlade v Sloveniji je prav gotovo največje mesto, ki mladim na začetku šolskega in študijskega leta v treh dneh ponuja raznovrstne možnosti, da se aktivirajo na različnih področjih - od študija, dodatnega izobraževanja, zaposlovanja, vse do potovanj, športa, zabave, družbenih in aktualnih vsebin in študijskih izmenjav. Že štirinajsto leto zapored ostaja njena rdeča nit izobraževanje, poleg tega pa ponuja bogat spremljevalni program ter pestro dogajanje na ploščadi, Študentskem trgu in razstavnih površinah.

mojaZaposlitev.si na Študentski areni!

Tudi letos bo naša ekipa prisotna in bomo nadvse veseli, če boste poiskali naš razstavni prostor, ki bo predvidoma v kupoli A povsem pri vhodu, tako da nas boste težko zgrešili. Za vas smo pripravili povsem svežo publikacijo, ki vam bo v veliko pomoč pri pisanju vašega CV-ja. Obenem pa vam bomo vse tri dni trajanja arene med 14. in 17. uro na voljo za hitri, 5 minutni pregled vašega CV-ja!

Se vidimo!

Kategorije: Novice za iskalce