Akademija vodenja na Ekonomski fakulteti

Tudi v letu 2020 bo na Ekonomski fakulteti v Ljubljani potekala Akademija vodenja, ki je v zadnjih letih naletela na odličen odziv udeležencev.

Nenehno izobraževanje in nadgrajevanje vodstvenih kompetenc je za managerje, kot tudi vodje različnih oddelkov oz. timov, izjemnega pomena. Zato bo tudi v letu 2020 na Ekonomski fakulteti v Ljubljani potekala Akademija vodenja, ki je v zadnjih letih naletela na odličen odziv udeležencev. 

Akademija je namenjena vsem managerjem, podjetnikom in strokovnjakom, ki si želijo osebne in karierne rasti na vodstvenem področju. Z izkustvenim učenjem in aktivnim sodelovanjem bodo udeleženci nadgradili kompetence vodenja, motivacije zaposlenih in »time managementa« za dvig produktivnosti na delovnem mestu.
Zaradi vse večjega pomena odnosov med zaposlenimi, bo velik del programa namenjen tudi komunikaciji, integriteti ter obvladovanju osebne energije vodij.

Akademija bo potekala v treh enodnevnih modulih, 14., 15. in 22. aprila 2020, med 9:00 in 16:30 uro, vodili pa jo bodo številni domači predavatelji in strokovnjaki z bogatimi izkušnjami vodenja različnih ekip.

Na akademiji bodo uporabljeni inovativni učni pristopi, ki bodo posameznike popeljali skozi proces razvoja vodstvenih veščin in uresničevanja sebe skozi vodenje.

Več informacij o akademiji >>>

  akademija vodenja

Kategorije: Novice za delodajalce