Novice

LN CLANEK Zaposlovanje beguncev iz Ukrajine

Zaposlovanje beguncev iz Ukrajine

V zadnjem mesecu je v Slovenijo, poleg drugih evropskih držav prišlo kar nekaj ukrajinskih beguncev. Zaradi nepredvidljivega stanja v Ukrajini tudi v prihodnosti, se marsikdo spogleduje z možnostjo, da v Sloveniji ostane dalj časa in se tukaj tudi redno zaposli.

CLANEK Ko Sodelavecka postane nekaj vec 002

Ko sodelavec/ka postane nekaj več

V službi in na delovnem mestu posameznik preživi večji del svojega življenja, kar pomeni, da ima posameznik veliko statistično možnost, da na delovnem mestu spozna svojega partnerja. Delovna mesta, ki zahtevajo veliko medsebojnega sodelovanja omogočajo še posebej veliko kontakta med sodelavci, kar lahko pripelje do tega, da se dva posameznika bolje spoznata tudi izven strogih okvirjev dela.

najbolj pogosta delovna mesta v l 2021

Najpogosteje objavljena prosta delovna mesta v letu 2021 na portalu Optius

Razkrivamo katera delovna mesta, poklici so bili v letu 2021 najbolj zaželeni na portalu Optius.

spica evidenca delovnega casa 320x180

Brezplačni kalkulator za vodenje evidence delovnega časa

Podjetje Špica international d.o.o. je pripravila brezplačni kalkulator za evidenco delovnega časa. Vabimo vas, da ga vključite tudi v vaš delovnih proces.

natecaj 320x180 novice

Natečaj

Si se ravnokar PRVIČ zaposlil? Neizmerno UŽIVAŠ v svoji prvi zaposlitvi? Želiš DELITI svojo uspešno ZGODBO? Potem iščemo prav tebe!

image11

Se zavedamo pomena našega duševnega zdravja tudi na delovnem mestu?

Duševnemu zdravju na delovnem mestu še nikoli nismo pripisovali takšne pomembnosti kot danes, ko smo sredi epidemije covida-19. V času vsesplošnega nezadovoljstva v družbi, ki smo mu priča, se je pokazalo, koliko so delodajalci vlagali v to, da se zaposleni tudi na delovnem mestu počutijo dobro (še posebej, če opravljajo hibridno delo) in kako pomembna je pri tem vloga vodij, ki vedo, kako se odzvati v kriznih situacijah.

image10

Vabilo na konferenco 50+ odtenkov organizacijske kulture (20. oktober 2021, preko spleta)

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije v sklopu projekta Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile (ASI) pripravlja spletno konferenco 50+ odtenkov organizacijske kulture, ki bo potekala v sredo, 20. oktobra 2021, preko spleta.

webinar placa 320x180

Webinar: Kako je sestavljena moja plača? Z odvetnikom Damijanom Gregorcem

Plača vsakega zaposlenega je po zakonu sestavljena iz več delov, ki morajo biti zaposlenemu ob izplačilu plače tudi prikazani v pisnem obračunu. Pa zaposleni dejansko vemo kako je sestavljena naša plača?

image2

NOVO - s ProBOOST oglasom do večje prepoznavnosti in več kandidatov!

Iščete prave kandidate za delo v vašem podjetju, vendar jih ne najdete?

pexels photo 4344860

Kako talente privlačijo in zadržujejo globalno atraktivni zaposlovalci?

Publikacija Kako talente privlačijo in zadržujejo globalno atraktivni zaposlovalci je namenjena malim, srednjim in velikim podjetjem, ki želijo v svoje procese vpeljati dobre prakse, ki jim bodo v pomoč pri privabljanju in zadrževanju najboljših kadrov.