15. Študentska arena aktivira mlade

Študentska arena bo od 21. do 23. oktobra 2014 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani poskrbela za prijetno druženje, slikovite sejemske prostore, fotografsko razstavo, nove podjetniške priložnosti, izobraževalne dogodke, zabavo, šport in kulturne poslastice.


Mlade bo aktivirala na različne načine …

V rubriki NE ZAMUDI! pa so izpostavljene večje zanimivosti Študentske arene, ki jih ne gre spregledati!

 

Vstop prost!

Več na:

www.dobimo.se

 facebook.com/studentskaarena

 twitter.com/studentskaarena

 

Ponovno se je aktivirala tudi naša ekipa zaposlitvenega portala mojaZaposlitev.si 

Tako bo tudi leto na Študentski areni prisotna ekipa zaposlitvenega portala mojaZaposlitev.si! Obiščite nas na našem razstavnem prostoru, kjer boste imeli vsak dan med 15. in 17. uro tudi priložnost, da na kratko pregledamo vaš CV. Vse, ki se boste prijavili na naš E-informator, pa čakajo kokice!

Ekspres priprava na zaposlitveni intervju

Pridružite se nam tudi na delavnici, ki bo potekala drugi dan Študentske arene in sicer v sredo 22.10ob 14. uri v predavalnici B, z vami pa bo sodelavec Gregor Mesarić, mag. posl. ved.

Na delavnici bomo v prvem delu na hitro preleteli pogoste napake, ki vas lahko stanejo (prve) zaposlitve. V drugem delu pa se bomo dotaknili razgovora, kako se nanj pripraviti in kako odgovoriti na »tricky« vprašanja kadrovika. Skupaj se bomo lotili različnih primerov, tako da boste vsak zase dobili občutek, kako pravilno reagirati in odgovarjati.

 

Se vidimo?

Kategorije: Novice za iskalce