Vzdrževalec (m/ž)

RESISTEC UPR D.O.O. & CO. K.D.

  • Datum objave: 1. 9. 2023
  • Prijave do:30. 9. 2023
  • Kraj dela: Krško
Nazaj na seznam

RESISTEC UPR D.O.O. & CO. K.D.

V podjetju RESISTEC UPR d. o. o. & CO. k. d. zaradi povečanja obsega dela iščemo nove sodelavce. Objavljamo razpis za delovno mesto:

VZDRŽEVALEC (M/Ž)

Število del. mest: 1.

Opis delovnega mesta

 

Opis del in nalog: odpravljanje elektro in mehanskih zastojev ter ostalih okvar na strojih, izvajanje nastavitev in prestavitev strojev in posameznih operacij procesa, poznavanje nastavitvenih  parametrov in postopkov za izvedbo nastavitev, izvajanje preventivnega vzdrževanja strojev in naprav po planu preventivnega vzdrževanja, popravilo in izdelovanje mehanskih, elektro delov in sestavov strojev ter naprav, spremljanje obrabljenosti sestavnih delov stroja in njihova menjava, na področju strojegradnje izvajanje instalacijskih in montažnih del ob izdelavi novih in modifikaciji obstoječih strojev in naprav (po navodilih vodje projekta), generiranje potreb po rezervnih delih preko sistema kanban, skrb za urejenost elektro in strojne dokumentacije na strojih in napravah, spoštovanje standardov zagotavljanja kakovosti pri delu, sodelovanje v projektnih timih pri nadgradnji obstoječih ter izdelavi in zagonu novih strojev in naprav, gospodarno ravnanje z opremo, orodji in materialom, ki se uporablja pri delu, skrb za red in čistočo na delovnem področju, sodelovanje pri iskanju in izvajanju korektivnih ukrepov ob odstopanjih in reklamacijah, prenos znanja na sodelavce, ostala dela po navodilih nadrejenega.

Pričakujemo

 

Zahtevana izobrazba:

  • IV. ali V. tehnična (elektro ali strojna) ali podobna smer.r.

Delovne izkušnje:

  • 1 leto delovnih izkušen na področju vzdrževanja.

Posebna znanja: spretnost pri rokovanju z orodjem, poznavanje naprav v okviru proizvodnje, poznavanje podpornih funkcij procesa in energetskih potreb ter postrojev, poznavanje elektro in drugih sistemov, postopkov varjenja, poznavanje postopkov vzdrževanja, ročne spretnosti, branje in razumevanje el. in strojniških načrtov ter sestave sklopov, poznavanje osnove varstva pri delu in varstva pred požarom, poznavanje področja in postopkov vzdrževanja objektov, osnovno računalniško znanje, zaželjeno osnovno znanje angleškega jezika. 

Osebne lastnosti: 

  • gospodarnost, zanesljivost, timsko delo, odgovornost pri delu, natančnost, samoiniciativnost.

Zahtevan vozniški izpit:

  • DA, B - kategorije.

Ponujamo

 

Delovni čas: delo poteka v dveh izmenah

Sklenitev pogodbe: pogodba bo sklenjena za nedoločen čas, za polni delovni čas.

Poskusno delo: 2 meseca.

Delovno mesto

Prijava na delovno mesto

Več na spletni strani. Prijave zbiramo do 30. 9. 2023 na naslov podjetja: RESISTEC UPR d. o. o. & CO. k. d., Krška cesta 8, 8311 Kostanjevica na Krki ali po e-pošti na: info@resistec.si (priloge elektronski pošti naj bodo v pdf obliki).