Varuh v institucionalnem varstvu m/ž

Zveza Sonček so.p.

  • Datum objave:19. 5. 2023
  • Prijave do:18. 6. 2023
  • Kraj dela: Ljubljana
Nazaj na seznam

Zveza Sonček so.p.

Sonček, eden za vse.
Kolektiv, ki kljub deževnim dnem smeh nosi na obrazu in dlani.
Prijavite se na razpis in pridite nas pogledat. Pri nas je sonce doma.

Opis delovnega mesta

 

Pomoč uporabnikom pri vzdrževanju osebne higiene, pri hranjenju, pri vstajanju, oblačenju, obuvanju, sezuvanju in slačenju, pri gibanju in hoji, pri komunikaciji in orientaciji, vodenje aktivnosti, ki prispevajo k  zadovoljevanju osnovnih življenjskih potreb uporabnikov, vožnja kombija in spremljanje uporabnikov na prevozih, skrb za zdravje in varnost uporabnikov, skrb za racionalno rabo energije,  delovnih pripomočkov in materiala za delo, spodbujanje ohranjanja uporabnikove sposobnosti in spretnosti ter razvijanje  novih znanj in tehnik, varovanje interesov in pravic uporabnikov ter varovanje uporabnikov pred kakršnokoli zlorabo, obveščanje vodje enote o vseh posebnostih in pomembnih zadevah posebno v zvezi z uporabniki, pomoč delovnemu inštruktorju in/ali skupinskemu habilitatorju, čiščenje prostorov, varuh je ključni delavec uporabnikov, sodelovanje v organiziranih dejavnostih v katere se vključujejo uporabniki, pomoč uporabnikom pri gibanju, pomoč v gospodinjstvu v sodelovanju, po navodilih oz. po dogovoru z uporabnikom/uporabniki: kuhanje, pospravljanje, pranje in likanje, pomoč pri oskrbi in negi), pomoč uporabnikom pri učenju samostojnega in neodvisnega življenja, sodelovanje pri oblikovanju in izvajanju individualnih načrtov, izvajanje del in nalog v skladu z delovnim planom ter druga dela po navodilu nadrejenega.

Delovni čas
polni delovni čas

Pričakujemo

Zahtevana izobrazba
IV., V., VI/1., VI/2.
 

Zaželeno je, da ima kandidat izkušnje z delom z ljudmi s posebnimi potrebami, organizacijske sposobnosti, komunikacijske sposobnosti, sposobnost timskega dela, znanje slovenskega jezika, izpit B kategorije, dobro psihofizično kondicijo, ter je nekaznovan s področja gospodarskega kriminala in spolne nedotakljivosti.

Ponujamo

 

Delovno mesto se nahaja v novih delovnih (bivalnih) prostorih in sodobno opremo za pomoč pri delu.

Prijava na delovno mesto

Vaše prijave oddajte preko portala Optius ali na elektronski naslov: jernej.hazimali@soncek.org ali kadrovska@soncek.org najkasneje do 18. 6. 2023.