Spletni razvijalec React / Redux (m/ž)

Prijava na delovno mesto

Rok za prijavo na oglas je žal že potekel.

Unitedprint.com SE

Trenutno imamo več kot 700 zaposlenih v 26 državah* po vsem svetu. Kot ena izmed vodilnih evropskih spletnih tiskarskih podjetij se naša rast še naprej nadsorazmerno razvija.

Zato iščemo zaposlene (m/ž) na našem sedežu v Radebeul (v bližini Dresdna): Spletni razvijalec React/Redux (m/ž)

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

Kot razvijalec React (m/ž) v veliki mednarodni razvojni skupini izvajate zahteve za razširitevene želje našega tržnega oddelka za več obstoječih portalov. Najprej analizirate zahteve in razvijete tehnični koncept. Z agilnim razvojem novih modulov in razširitvijo obstoječih modulov, vam JIRA, Confluence, GIT in Docker olajšajo vsakdanje življenje. Vključeni so tudi analiza in odpravljanje napak, pa tudi ustvarjanje poizvedb po zbirki podatkov.

Pričakujemo

Od kandidata pričakujemo:
  • zaključen študij računalništva in informatike ali primerljivo izobraževanje v IT-ju z ustreznimi poklicnimi izkušnjami
  • zelo dobro znanje in praktične razvojne izkušnje z React in Redux, JavaScript, TypeScript
  • izkušnje z ustvarjanjem enostranskih aplikacij (Sinlge-Page-Applications)
  • dobro poznavanje spletnih storitev (REST, SOAP)
  • izkušnje z react-router in/ali next.js je prednost
  • pripravljenost za učenje in zanimanje za nove tehnologije
  • izkušnje z testiranjem enot (Unittesting)
  • komunikacijske in timske veščine v povezavi z neodvisnim delom

Ponujamo

Delovno mesto ponuja:

V raznolikem delovnem okolju vas bo strokovno osebje poučilo o vaši novi zaposlitvi in imaste tudi možnost sodelovanja v obsežnih usposabljanjih in kvalifikacijskih ukrepih. V našem lastnem zdravstvenem prostoru se v telovadnici ne morete samo fizično izčrpati, ampak boste z osebno podporo naših zdravstvenih svetovalcev in v tečajih fitnesa našli popolno ravnovesje pri svoji vsakodnevni delovni rutini. V mirni Relax-area vas vabi viseča mreža s pogledom na živahen akvarij. Play-area vas bo navdušila z fliperjem, namiznim nogometom ali akcijsko konzolo. Nadaljnje storitve, kot so DVB vozovnica za delo in podjetniško financirano starosto zavarovanje, dopolnjujejo naš profil.

Delovno mesto

Prijava na delovno mesto

Rok za prijavo na oglas je žal že potekel.

Nazaj na seznam