Specialist v operativi ladijskega uvoznega- zbirnega oddelka (OFR LCL) (m/ž)

DEKRA zaposlitev d.o.o.

  • Datum objave:17. 3. 2023
  • Prijave do:27. 3. 2023
  • Kraj dela: Koper
Nazaj na seznam

Prijava na delovno mesto

Oglas ni več objavljen.

DEKRA zaposlitev d.o.o.

DEKRA ZAPOSLITEV d.o.o. je agencija za posredovanje pri zaposlovanju, raziskovanje tržišča in javnega mnenja ter nudenje intelektualnih storitev.

Za našega naročnika, uveljavljeno mednarodno podjetje DHL Global Forwarding d.o.o., iščemo:

Specialist v operativi ladijskega uvoznega- zbirnega oddelka  (OFR LCL) (m/ž)

Excellence simply delivered!

Želite biti del največjega mednarodnega logističnega podjetja na svetu, ki deluje v več kot 220 državah po vsem svetu z več kot pol milijona zaposlenih? Če bi radi bili del ekipe, ki povezuje ljudi po vsem svetu, vas vabimo, da se pridružite globalnemu logističnemu timu DHL Global Forwarding v Sloveniji – in sicer operativni ekipi v ladijskem uvoznem- zbirnem oddelku (OFR LCL) v Kopru.

Opis delovnega mesta

 

Kaj boste delali? Pri svojem delu boste samostojni pri organiziranju zbirnih ladijskih uvoznih pošiljk in skrbi za ustvarjanje in vzdrževanje odličnih odnosov z našimi strankami in dobavitelji, reševanju  pritožb in reklamacij strank ter planiranju izvajanja svojih delovnih obveznosti na področju ladijskih pošiljk. Pri nudenju odličnih storitev strankam boste sodelovali in imeli pomoč tako svojega teama, kot tudi vseh drugih oddelkov v podjetju (prodaje, financ,...), ki so potrebni da boste svoje delo odlično opravili.

Pričakujemo

 

Kaj iščemo, pričakujemo? Oseba, ki je primerna za DHL team želimo da ima najmanj 2 leti izkušenj z delom v ladijski operativi- zbirne uvozne pošiljke. Hkrati želimo, da  ima visoko razvito empatijo,  samoiniciativnost in odlične komunikacijske sposobnosti. Je samostojna, a hkrati rada dela v teamu in je kreativna pri iskanju novih poslovnih priložnosti. Aktivno govori angleško ter je računalniško pismena (MS Office).

Ponujamo

 

Kaj ponujamo? Dinamično delovno mesto v uspešnem mednarodnem podjetju, z odličnimi sodelavci, spodbudno plačo in dodatnimi bonusi. Delo je enoizmensko, za določen čas 1 leta z možnostjo podaljšanja v nadaljevanju za NDČ, s 3-mesečnim poskusnim obdobjem. Ponujamo tudi veliko možnosti dodatnih izobraževanj za nadaljnji osebni in poklicni razvoj tako lokalno kot globalno, glede na vaše nadaljnje ambicije in želje. Kot podjetje skrbimo da so DHL sodelavci zavzeti in opolnomočeni pri svojem delu, saj je to ena ključnih strateških usmeritev!

DEKRA Arbeit - Your trustworthy personnel experts

Prijava na delovno mesto

Oglas ni več objavljen.