Rekruter za mednarodni trg (m/ž)

KMAG, Kia Motors Adria Group

  • Datum objave:30. 12. 2021
  • Prijave do:20. 1. 2022
  • Kraj dela: Ljubljana
Nazaj na seznam

KMAG, Kia Motors Adria Group

Pridružite se mednarodni zgodbi o uspehu, ki jo pišemo v družbi Kia Motors, enemu največjih svetovnih proizvajalcev vozil. Postanite del ekipe, zavezane vrhunski kakovosti – naši izkušeni strokovnjaki sodelujejo pri nastajanju najboljših vozil na svetu, kar dokazujejo neodvisne študije J. D. Power, ki blagovno znamko Kia uvrščajo v sam vrh zanesljivosti in zadovoljstva, ter številna priznanja s področij dizajna in varnosti, ki jih Kia prejema že vrsto let. Ponosni smo, da smo kot zastopnik vozil Kia v Sloveniji z vami že 25 let.

Imaš bogate izkušnje z iskanjem pravih kadrov in odlično obvladaš postopke, ki so potrebni za izbiro? Znaš ljudi učinkovito poiskati tudi preko družbenih omrežij, ko je potrebno? Te odlikuje to, da kot dober psiholog pravilno oceniš različne osebnosti in znaš razbrati tudi tisto, kar se skriva za prvim vtisom? 

Če se ne ustrašiš nobenega izziva, si visoko motiviran in bi te veselilo dinamično delo v avtomobilski industriji, potem te vabimo, da se nam pridružiš kot:

REKRUTER ZA MEDNARODNI TRG (m/ž)

Prijava na delovno mesto

Če se želiš pridružiti naši ekipi, nam svojo prijavo pošlji najkasneje do 20. 1. 2022 preko spletne povezave.