Receptor v modernim namestitvah m/ž

Burja Hoteli gostinstvo in turizem d.o.o.

  • Datum objave:11. 7. 2022
  • Prijave do:10. 8. 2022
  • Kraj dela: Ljubljana, Bled, Bohinjska Bistrica
Nazaj na seznam

Burja Hoteli gostinstvo in turizem d.o.o.

Iščeš dinamično delo na eni izmed najboljših turističnih lokacijah v Sloveniji in kjer imaš priložnost spoznavati nove ljudi ter širiti svoja obzorja?

Za naše moderne namestitve v Ljubljani, Bohinjski Bistrici in na Bledu iščemo zanesljive, motivirane receptorje/skrbnike objekta, ki iščejo razgibano delo z ljudmi in nove izzive. Mi svoje delo vidimo kot doživetje - naši gostje prihajajo iz vsega sveta in s seboj prinesejo številne zgodbe, glavna naloga naših receptorjev pa je, da goste prijazno sprejmejo in poskrbijo, da je njihov oddih v Sloveniji nepozaben.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

Poleg prijaznega sprejema gostov, upravljanja z njihovimi rezervacijami in skrbjo za njihov brezskrben oddih pri nas, v obveznosti receptorja sodijo še nekatere administrativne naloge (izdajanje računov in predračunov, vodenje blagajne ...) ter skrb za urejenost objekta in priprava sob za goste. Ker velik pomen pripisujemo brezhibni izkušnji naših gostov si želimo, da vedno pridejo v odlično storitev. Naš opis delovnih nalog tako ni osnovan na "checklisti" vsega, kar je potrebno postoriti, ampak na vaši osebni motivaciji, da z nasmehom in profesionalnostjo poskrbite za zadovoljstvo naših gostov.

Če imaš izkušnje pri delu z ljudmi, a nimaš izkušenj pri delu v turizmu nič hudega - s svojo izkušeno ekipo ti nudimo izobraževanje in usposabljanje na delovnem mestu!

Pričakujemo tekoče znanje slovenskega in angleškega jezika. Znanje vseh ostalih tujih jezikov ni pogoj, je pa vsekakor bonus. Prav tako je dobrodošlo poznavanje lepot in znamenitosti Ljubljane in njene okolice - neprecenljivo znanje, ki lahko v obliki prijaznih nasvetov našim gostom obisk Slovenije spremeni v nepozabno doživetje. Brez skrbi - veliko zakladnico idej imamo že sami in jo bomo z veseljem delili s teboj. Cenimo smisel za red in čistočo, spoštujemo natančnost in urejenost in od tebe pričakujemo profesionalnost in odgovornost.

Delovni čas
polni delovni čas

Pričakujemo

Zahtevana izobrazba
IV., V., VI/1.
Zahtevane delovne izkušnje
Brez izkušenj
Od kandidata pričakujemo:
  • zanesljivost, motiviranost in samoiniciativnost
  • smisel za red in čistočo
  • natančnosti in urejenost
  • tekoče znanje angleškega in slovenskega jezika

Ponujamo

Delovno mesto ponuja:
  • redno plačilo s stimulacijo
  • moderno delovno okolje
  • uvajanje in usposabljanje z mentorjem
Oblika zaposlitve ali sodelovanja
zaposlitev za določen čas
Mesečno plačilo
po dogovoru
Delovno mesto

Prijava na delovno mesto

Vaše prijave z življenjepisom pričakujemo na rebeka@burjahotels.com do 10. 8. 2022 s pripisom mesta, za katerega se zanimate (Ljubljana, Bled ali Bohinjska Bistrica).