Posluževalec strojev m/ž

Aplast d.o.o.

  • Datum objave:15. 5. 2023
  • Prijave do: 1. 6. 2023
  • Kraj dela: Žalec, Ložnica pri Žalcu
Nazaj na seznam

Prijava na delovno mesto

Oglas ni več objavljen.

Nosilna slika za predstavitev delovnega mesta

Aplast d.o.o.

Širimo proizvodnjo. Nudimo dolgoročno zaposlitev. Smo finančno stabilno in mednarodno priznano podjetje. S svojimi izdelki smo prisotni v več kot 35 državah sveta, tudi izven meja Evrope. V Sloveniji se uvrščamo med razvojno, investicijsko in tehnološko napredna podjetja.

Opis delovnega mesta

 
  • Izvajanje delovnih nalog na strojih v proizvodnji (proces rotoliva).
  • Sestavlja in razstavlja kalupe, tehta in dozira material, odjema izdelke od stroja, izvaja grobo obdelavo izdelkov in ji pripravi za končno obdelavo, druge naloge iz sistemizacije delovnih mest in po navodilih nadrejenih.Delovni čas
polni delovni čas

Pričakujemo

Zahtevana izobrazba
II., III., IV.
Zahtevane delovne izkušnje
0 - 1 leto
 
  • Dolgoročno sodelovanje, samoiniciativnost, resen pristop do dela, delo v skupini, odprtost za nova znanja in željo po napredovanju.Ponujamo

 

Zaposlitev za nedoločen čas, možnost za večji zaslužek, možnost napredovanja v okviru delovnega mesta ali na druga delovna mesta, redni mesečni prihodki, zaposlitev v finančno stabilnem podjetju.

Bruto plača brez delovne dobe 1.700 EUR + osebna ocena + regres (1.900,00 EUR neto v letu 2022) + božičnica (1.000 EUR neto v letu 2022), možnost napredovanja.

Izkoristite priložnost za zaposlitev v finančno stabilnem podjetju z organizirano toplo prehrano, urejenimi brezplačnimi parkirnimi mesti ter drugimi ugodnostmi za zaposlene.

Mesečno plačilo

Na razgovoru vam izračunamo in predstavimo dejansko simulacijo plače glede na vaše podatke

APLAST Company presentation video
Delovno mesto

Prijava na delovno mesto

Oglas ni več objavljen.