Posluževalec strojev m/ž

Aplast d.o.o.

  • Datum objave: 1. 3. 2023
  • Prijave do:31. 3. 2023
  • Kraj dela: Ložnica pri Žalcu, Ložnica pri Žalcu
Nazaj na seznam
Nosilna slika za predstavitev delovnega mesta

Aplast d.o.o.

Širimo proizvodnjo. Nudimo dolgoročno zaposlitev. Smo finančno stabilno in mednarodno priznano podjetje. S svojimi izdelki smo prisotni v več kot 35 državah sveta, tudi izven meja Evrope. V Sloveniji se uvrščamo med razvojno, investicijsko in tehnološko napredna podjetja.

Opis delovnega mesta

 
  • Izvajanje delovnih nalog na strojih v proizvodnji (proces rotoliva).
  • Sestavlja in razstavlja kalupe, tehta in dozira material, odjema izdelke od stroja, izvaja grobo obdelavo izdelkov in ji pripravi za končno obdelavo, druge naloge iz sistemizacije delovnih mest in po navodilih nadrejenih.Delovni čas
polni delovni čas

Pričakujemo

Zahtevana izobrazba
II., IV.
Zahtevane delovne izkušnje
0 - 1 leto
 
  • Dolgoročno sodelovanje, samoiniciativnost, resen pristop do dela, delo v skupini, odprtost za nova znanja in željo po napredovanju.Ponujamo

 

Zaposlitev za nedoločen čas, možnost za večji zaslužek, možnost napredovanja v okviru delovnega mesta ali na druga delovna mesta, redni mesečni prihodki, zaposlitev v finančno stabilnem podjetju.

Bruto plača brez delovne dobe 1.700 EUR + osebna ocena + regres (1.900,00 EUR neto) + božičnica, možnost napredovanja.

Izkoristite priložnost za zaposlitev v finančno stabilnem podjetju z organizirano toplo prehrano, urejenimi brezplačnimi parkirnimi mesti ter drugimi ugodnostmi za zaposlene.

Mesečno plačilo

Na razgovoru vam izračunamo in predstavimo dejansko simulacijo plače glede na vaše podatke

Delovno mesto

Prijava na delovno mesto

Ne zamudite karierne priložnosti in se prijavite zdaj! Če menite, da izpolnjujete pogoje za objavljeno delovno mesto, vas vabimo, da se najkasneje do 31. 3. 2023 prijavite preko portala Optius.