Monter plastike in kovin m/ž

Aplast d.o.o.

  • Datum objave:19. 9. 2023
  • Prijave do:19. 10. 2023
  • Kraj dela: Ložnica pri Žalcu
Nazaj na seznam

Aplast d.o.o.

Širimo proizvodnjo. Nudimo dolgoročno zaposlitev. Smo finančno stabilno in mednarodno priznano podjetje. S svojimi izdelki smo prisotni v več kot 35 državah sveta, tudi izven meja Evrope. V Sloveniji se uvrščamo med razvojno, investicijsko in tehnološko napredna podjetja.

Opis delovnega mesta

 

Izvaja naloge na strojih in napravah, izvaja dimenzijske meritve, opravlja količinsko in kakovostno kontrolo, skrbi za nemoteno delovanje strojev in naprav, spremlja zalogo surovin, delovnih sredstev, vrta, vari, reže, brusi, opravlja druge naloge po navodilih nadrejenih in po sistemizaciji delovnih mest.

Delovni čas
polni delovni čas

Pričakujemo

Zahtevana izobrazba
IV.
Zahtevane delovne izkušnje
0 - 1 leto
 

Resen pristop do dela, pravočasnost, delo v skupini, upoštevanje navodil nadrejenih, urejenost, dolgoročno sodelovanje.

Ponujamo

 

Zaposlitev za nedoločen čas, možnost za večji zaslužek, možnost napredovanja v okviru delovnega mesta ali na druga delovna mesta, redni mesečni prihodki, zaposlitev v finančno stabilnem podjetju.

Začetna osnovna bruto plača 1215 EUR + dodatek na prisotnost (65 EUR bruto) + dodatek na delovno dobo (0,5% za vsako leto delovne dobe) + dodatek za popoldansko delo (10%) + osebna ocena + regres (1.900,00 EUR neto v letu 2023) + božičnica (1.000 EUR neto v letu 2022), možnost napredovanja.

Poskusno delo:
6 mesecev
Mesečno plačilo

Na razgovoru vam izračunamo in predstavimo dejansko simulacijo plače glede na vaše podatke

APLAST Company presentation video

Prijava na delovno mesto

Ne zamudite karierne priložnosti in se prijavite zdaj! Če menite, da izpolnjujete pogoje za objavljeno delovno mesto, vas vabimo, da se najkasneje do 19. 10. 2023 prijavite preko portala Optius.