Manipulant v skladišču m/ž

Kemofarmacija, veletrgovina za oskrbo zdravstva, d.d.

 • Datum objave:
  9. 7. 2024
 • Prijave do:
  8. 8. 2024 Še 21 dni
 • Kraj dela
  Ljubljana

Kemofarmacija, veletrgovina za oskrbo zdravstva, d.d.

Kemofarmacija d.d. je vodilni veletrgovec z zdravili v Sloveniji z več kot 70 let znanja in izkušenj. Kemofarmacija je članica skupine PHOENIX, vodilnega evropskega veletrgovca z zdravili lastnika lekarn in ponudnika storitev za farmacevtsko industrijo.

V Kemofarmaciji skrbimo za kakovostno in zanesljivo oskrbo lekarn, bolnišnic in ostalih zdravstvenih organizacij v Sloveniji. Tako omogočamo, da so kakovostna, varna in učinkovita zdravila dostopna vsem, in takrat, ko jih potrebujejo. S predano ekipo sodelavcev dnevno sledimo našemu poslanstvu »vse za boljše zdravje«.

Poleg prodaje in distribucije nudimo svojim poslovnim partnerjem dodatne storitve, kot so marketinške storitve, uvoz neregistriranih zdravil, logistična podpora pri izvajanju kliničnih raziskav, skladiščenje in logistične storitve. Za svoje kupce in dobavitelje nenehno iščemo učinkovite in inovativne rešitve, pri čemer sledimo sodobnim trendom e-poslovanja in digitalizacije.

Zavedamo se vpliva našega poslovanja na okolje in pomena trajnostnega razvoja. Zato skrbimo za ljudi in planet, na katerem živimo.

Kot vodilni veletrgovec z zdravili, ki ima dovoljenje za poln obseg opravljanja dejavnosti prometa z zdravili na debelo, smo eden izmed ključnih členov v verigi oskrbe z zdravili v Sloveniji. S kakovostno in zanesljivo oskrbo lekarn, bolnišnic in ostalih zdravstvenih organizacij skrbimo, da so kakovostna, varna in učinkovita zdravila dostopna vsem, in takrat, ko jih potrebujejo.

Opis delovnega mesta

 • izvaja dela v procesih oddelka Logistika - priprava, prevzem, pakiranje, odprema
 • sodeluje pri štetju izdelkov, reševanju ter preprečevanju reklamacij,
 • skrbi za primerno zalogo embalaže za pakiranje in naslavljanje,
 • odgovoren odnos do dela in varnosti pri delu,
 • opravlja ostala dela v okviru procesov v oddelku in v okviru opisa delovnega mesta. 

Pričakujemo

 • praviloma IV. stopnja izobrazbe in eno leto delovnih izkušenj na podobnih delih ali osnovna šola in najmanj dve leti delovnih izkušenj na podobnih delih,
 • poznavanje dela z RF terminalom,
 • odgovoren odnos do dela in varnosti pri delu,
 • izpit za viličarja predstavlja prednost, vendar ni pogoj.

Ponujamo

Vsi zaposleni v podjetju Kemofarmacija d.d. sodelujejo pri našem poslanstvu. Kot naši zaposleni, boste delovali kot katalizator v verigi dogodkov, ki pomaga milijonom ljudem po vsem svetu. Nadarjeni in sočutni ljudje so prihodnost našega podjetja, kot tudi zdravstva. V podjetju Kemofarmacija boste sodelovali pri izdelkih in rešitvah, ki nam pomagajo pri izvajanju našega poslanstva – pomagati ljudem in izboljšati zdravstveno varstvo. Z vašim delom lahko pomagate sooblikovati industrijo, ki je pomembna vsakomur.

Razumemo, kako pomembno je, da sistem spodbuja sodelovanje. Vaše znanje, strast in ambicije nam lahko pomagajo izboljšati vse elemente. Pridružite se naši ekipi. 

Pogodba se sklepa nedoločen čas za polni delovni čas s 6 mesečnim poskusnim delom.

Delovni čas: 9:00-17:00 (pon-pet)

Delovno mesto

Prijava na delovno mesto

 Prijave sprejemamo do 8.8. 2024 preko portala Optius.

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.