C++ programer (m/ž)

  • Datum objave:12. 10. 2020
  • Prijave do:11. 11. 2020
  • Kraj dela: Ljubljana

Visible d.o.o.

Pridruži se nam in postani del dinamične in mednarodne ekipe, ki sodeluje pri svetovno znanih multimedijskih projektih. Programiral/a boš softver LightAct, ki je vodilno orodje za video, svetlobne in XR (eXtended Reality) projekte po celem svetu. LightAct je bil uporabljen od Japonske do Kalifornije, ter nagrajeno s strani Epic Games (izdelovalec igre Fortnite).

V kolikor imaš rad/a grafiko, video igrice in multimedijo, je to delovno mesto zate!

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

Tvoje naloge bodo obsegale:

  • programiranje softvera LightAct
  • podpora strankam
  • uporabljanje versioning sistema Git
Delovni čas
po dogovoru

Pričakujemo

Zahtevana izobrazba
VI/2., VII., VIII/1., VIII/2.
Zahtevane delovne izkušnje
1 - 3 let
Od kandidata pričakujemo:

Predvsem si želimo, da imaš 'veselje do pixlov', torej veselje do grafičnega programiranja, video igric in multimedijskih instalacij, ki jih naše orodje LightAct omogoča.

Poleg tega pričakujemo tudi, da imaš izkušnje iz programiranja v C++, si fleksibilen/a, natančen/a, znaš delati v timu in dobro govoriti in pisati v angleškem jeziku.

Ponujamo

Delovno mesto ponuja:

Kot del našega kolektiva, se boš veliko naučil/a o grafičnem programiranju v OpenGL ter o video mappingu in gaming tehnologijah (Unreal Engine). Pri uvajanju boš imel/a pomoč izkušenejših kolegov, nudimo tudi možnost potovanj na lokacije naših projektov ter seveda stimulativno plačilo, fleksibilne delovne ure in možnost dela od doma, v kolikor si to želiš.

Oblika zaposlitve ali sodelovanja
zaposlitev za nedoločen čas
Poskusno delo:
1 mesec
Mesečno plačilo
1500 - 2000 € bruto

Prijava na delovno mesto

Prijave sprejemamo po pošti na jobs@lightact.io.

K prijavi prosim priloži tvoj Življenjepis, ki naj vsebuje opis dosedanjih izkušenj iz področja računalniške grafike in/ali C++.

Nazaj na seznam