Brainobrain trener m/ž

Tedea, d.o.o.

  • Datum objave: 9. 5. 2022
  • Prijave do: 8. 6. 2022
  • Kraj dela: Ljubljana, Domžale, Maribor, Koper, Nova gorica, Kranj, Krško
Nazaj na seznam

Tedea, d.o.o.

Brainobrain je osvojil srca naših otrok in seveda tudi staršev. Nujno potrebujemo novega sodelavca/ko, ki nam bo pomagal/a pri delu z Brainobrainovci v Ljubljani, Domžalah, Kranju, Kopru, Mariboru, Novi gorici  in Krškem.

In kdo smo Brainobrain?
Razvijamo ključne življenjske veščine, pri otrocih med 4. in 14. letom in z našim preverjenim izobraževalnim programom skrbimo za celosten razvoj možganov, kar ima v življenju veliko prednosti. Dejstvo je namreč, da se ljudje ne rodimo uspešni in zadovoljni ampak takšni postanemo skozi razvoj naših talentov in sposobnosti.

Delamo povsod po svetu, tudi v Sloveniji. Več o nas lahko izveš na naši spletni strani www.brainobrain.si

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

Pri Brainobrainu boste pri otrocih razvijali kompletne sposobnosti možganov. Pri delu boste uporabljali abakus in jim s pomočjo posebne VAK metode omogočali hitro in učinkovito učenje, povečevali njihovo koncentracijo, spomin, sposobnost vizualizacije. Spoznali boste NLP tehnike in z njihovo uporabo pri otrocih spodbujala osebne kvalitete kot so samozavest, samozavedanje, usmerjeno delovanje, kreativnost. 

Brainobrain poučevanje je edinstveno in drugačno! Otroke boste poučevali/vodili v sproščeni, zabavni in kreativni atmosferi v kateri bodo najvažnejši pozitivni odnosi. 

Ponujamo torej navdušujoče delo, kjer je rezultat dela vsestranki napredek otrok, ki jih učite. Preko uspeha otrok lahko vplivate tudi na napredek in zadovoljstvo staršev in obučutek je preprosto - fantastičen. 

Delovni čas
po dogovoru

Pričakujemo

Zahtevana izobrazba
VI/2., VII.
Zahtevane delovne izkušnje
1 - 3 let
Od kandidata pričakujemo:

Mi ob delu neznasko uživamo. Bi tudi ti?
Si predstavljaš na tak način delati z otroki? Jim pomagati pri razvijanju osebnosti, ključnih življenjskih veščin, jih izobraževati, jim tako olajšati učenje....

Kdo si ti? Predan-a ljubitelj/ica otrok, z nasmehom na obrazu, prijaznostjo v srcu in željo po znanju. Si se pripravljen/a učiti in nato to znanje predajati naprej? Poznaš vrednote kot so poštenost, pripadnost, srčnost, delavnost. Si visoko motoviran/a za delo z otroki z veliko dozo kreativnosti, sproščenosti in pozitivne naravnanosti. Se ne bojiš izzivov ter dela v popoldanskih urah.

Ni nujno, da imaš izobrazbo pedagoške smeri, vendar pa moraš imeti zaključeno 7. stopnjo izobrazbe.

Ponujamo

Delovno mesto ponuja:

Nudimo delo v inovativnem in ciljno usmerjenem teamu. Nudimo popolno podporo pri delu. Ne potrebujete nobenega posebnega predznanja. Vse kar potrebuješ pri delu te naučimo!

Delo poteka v popoldanskem času.


Oblika zaposlitve ali sodelovanja
pogodbeno delo
Mesečno plačilo
po dogovoru
Delovno mesto

Prijava na delovno mesto

Če si pripravljen na spremembo in želiš aktivno vplivati na prihodnost skupnosti preko razvoja naših otrok pošlji življenjepis skupaj z motivacijskim pismom preko spodaj ponujene e-prijavne možnosti portala Optius, najpozneje do 8. 6. 2022.