»Imam sanjsko službo«

Prodal osebni avtomobil direktorju podjetja in čez 6 mesecev prišel na izobraževalno popotovanje v podjetje - čez 2 leti redno zaposlen s svojo sanjsko službo!

Prodal osebni avtomobil direktorju podjetja in čez 6 mesecev prišel na izobraževalno popotovanje v podjetje - čez 2 leti redno zaposlen s svojo sanjsko službo!

Avgusta 2015 sem gospodu prodal avto, delal sem za Volvo center Ljubljana. Ob prevzemu je prišlo do manjših zapletov, ki sem jih uspešno rešil. V debati z novim lastnikom sem ga povprašal o njegovem poslu. Ukvarjal se je z novimi tehnologijami na energetskem področju in zadeva mi je bila zelo zanimiva, zato sem ga direktno vprašal, če ima kakšno mesto zame.
Nekaj mesecev pozneje sem pristal v Barceloni na »eventu«, kjer so imeli predstavitev produktov in koncepta. Od takrat naprej sem občasno, predvsem pri dogodkih, pomagal in se učil. Zadeve so se razvijale in letos poleti smo na Azijskih igrah v Indoneziji postavili vodikovo polnilno postajo in pripeljali vozila na vodik, torej nam je kot prvim v zgodovini uspelo na večjem športnem dogodku postaviti Zero Emission Mobility Infrastructure!

Sedaj sem redno zaposlen, skrbim za stranke in ključne kupce, usklajujem sestanke, pomagam pri dogodkih …, skratka, sem multipraktik. :-)
Imam sanjsko službo, ker delam, kar me veseli in istočasno skrbim za boljši in lepši jutri, za bolj zelen svet.

Trenutno pripravljamo projekt Zerro Emission Mobility Corridor v Sloveniji. Postavili bomo 16 polnilnih enot za proizvodnjo in distribucijo vodika, predvsem pa poskrbeli za energetsko neodvisnost in integracijo obnovljivih virov energije v omrežje!

Rudi Bebar nas obraz

Rudi Bebar