Karierno zaposlitveni portal Optius.com ponuja sodobne in celovite rešitve pri iskanju novih sodelavcev

Portal Optius omogoča podjetjem personalizirane rešitve pri iskanju novih sodelavcev, saj lahko vsako podjetje glede na velikost in kadrovske potrebe zakupi vrsto in število oglasov glede na dejanske potrebe. Ta jim omogoča večjo fleksibilnost in stroškovno učinkovitost.

Vsak mesec se na portalu Optius objavi več kot 2.000 novih zaposlitvenih oglasov, ki mesečno pritegnejo kar 400.000 aktivnih iskalcev zaposlitve. Portal Optius omogoča podjetjem personalizirane rešitve pri iskanju novih sodelavcev, saj lahko vsako podjetje glede na velikost  in kadrovske potrebe zakupi vrsto in število oglasov glede na dejanske potrebe. Ta jim omogoča večjo fleksibilnost in stroškovno učinkovitost. Podjetja lahko izbirajo med zakupi posameznih oglasov, tistim, ki imajo večje kadrovske potrebe pa omogočamo zakup letnih naročnin.

 

 Portal delodajalcem omogoča enostaven in hiter dostop kjer koli in kadarkoli do objavljenih in čakajočih oglasov, ter pregleda prijav na posamezna delovna mesta. 24/7 je omogočen dostop do portala, kjer je mogoče objaviti oglase, urejati že objavljene oglase ali pa oglase umakniti iz objave. V uporabniškem računu delodajalca so tako shranjeni dosedanji oglasi, kar delodajalcem omogoča prihranek v času.

V kolikor v vašem podjetju za kadrovske oglase skrbi več kot ena oseba imate možnost dodajanja uporabniških pravic več osebam, katere lahko objavljajo in urejajo oglase, deaktivirajo oglase in pregledujejo prijave. Vse v skladu s GDPR.

Prednosti uporabniškega računa na portalu Optius so predvsem za podjetja, ki nimajo HRM digitalnih orodij za prejemanje prijav na prosta delovna mesta

Prednosti uporabniškega računa so tudi zaradisamega sledenja kje v selekcijskem postopku se prijavljeni kandidat nahaja. Nemalokrat se zgodi, da v kolikor prijave na prosta delovna mesta prihajajo na e naslov, je lahko kakšna prijava ustreznega kandidata nehote spregledana. Na drugi strani pa je že iz vidika preglednosti in podajanja povratne informacije prijavljenim kandidatom, če se prijave zbirajo direktno preko elektronske pošte, otežena in se lahko zgodi, da kakšnemu prijavljenemu kandidatu preprosto pozabimo odgovoriti, kar je pa praksa, ki bi si jo vsi zaposlovalci kot seveda iskalci želeli opustiti.  Portal omogoča enostavno selekcijo, ocenjevanju prijavljenih kandidatov, ter pošiljanja obvestil ali povabil prijavljenim iskalcem direktno iz sistema. Poleg tega ima sistem že vnesene predloge za obvestilo prijavljenim kandidatom o ne-izbiri s čimer se izognete dilemi kaj in kako napisati kandidatom, ki žal za vaše delovno mesto niso izbrani.