Blagovna znamka delodajalca

RAZVOJ BLAGOVNE ZNAMKE DELODAJALCA

Gradnja in utrjevanje blagovne znamke je postalo močno povezano s pridobivanjem ne samo najboljših kandidatov, temveč optimalnih, tistih, ki podjetju veliko doprinesejo pri doseganju zastavljenih ciljev. Pri strateški zasnovi vaše blagovne znamke vam skupaj s strokovno ekipo pomagamo predstaviti vaše ključne razlikovalne prednosti, ki vas bodo umestile pred vašo konkurenco. S prepletom različnih aktivnosti boste našli pravo rešitev, s katero boste pritegnili prave sodelavce in kar je ključno – jih tudi ohranili znotraj vaših organizacij.

Preberi več

VAS ZANIMA KAKO DANES PRIVABITI ZANIMIVE IN USTREZNE NOVE DELODAJALCE?

Na trgu dela se v Sloveniji bije pravi boj za prave kadre, saj teh kronično primanjkuje.

Ker na kariernem portalu OPTIUS.com spremljamo in razumemo stanje na trgu dela, ki ni v prid trenutnim zaposlovalcem, smo za vas pripravili rešitev: možnost dodatne izpostavitve vašega podjetja kot atraktivnega zaposlovalca  (Employer Branding) potencialnim kandidatom in tistim, ki to še bodo.

S pomočjo gradnje vaše blagovne znamke dobrega zaposlovalca (EB) preko Optius.com, boste tako v vašo ekipo lažje privabljali ustrezne nove sodelavce; torej tudi tiste, ki vas še ne poznajo, pa bi si to želeli.

Z dodatnimi novimi rešitvami (ki jih predstavljamo v nadaljevanju), vam lahko pomagamo pri RAZVOJU VAŠE BLAGOVNE ZNAMKE DELODAJALCA (Employer Branding).

______________________________________________________________________________________

NOVO: EMPLOYER BRANDING PAKET
»IZBERITE PAKETEK, KI BO VAŠ NOV ZADETEK«

Paket EMPLOYER BRANDING PAKET vključuje:

1. INTERVJU s kadrovikom

Omogoča, da z vašim lastnim intervjujem, z vašimi besedami in slikami, v vsakem zaposlitvenem oglasu v zavihku »O delodajalcu« direktno nagovorite potencialne kandidate in jih spustite v srce svoje organizacije – tako jih lahko dodatno prepričate zakaj so vaši zaposleni vaš največji kapital in jih navdušite zakaj je vredno postati del vaše ekipe.

Cena: 250 EUR + DDV

2. EKSKLUZIVNA OGLASNA PASICA (banner)

Oglasna pasica je oblikovana v skladu z vašo grafično podobo in dodanim personaliziranim sporočilom vašega podjetja karierno usmerjenim posameznikom  saj je izpostavljena na najbolj obiskanih straneh portala. Ima status ekskluzivnosti z dosegom do 50.000 ogledov/7 dni želenih potencialnih kandidatov.

Cena: 450 EUR + DDV

3. TARGETIRAN MAILING

Hiter, drugačen in personaliziran. Na e-naslove ustreznih kandidatov 1x razpošljemo ekskluzivno elektronsko sporočilo, kjer predstavimo SAMO vaše podjetje in/ali prosto delovno mesto (lahko tudi več vaših delovnih mest) kar pomeni do 90 % večji efekt pri direktnem nagovarjanju potencialnih kandidatov.

Cena: 500 EUR + DDV

4. BOOST OGLAS s KAMPANJO na FACEBOOKU

Skrbno načrtovana kampanja je usmerjena v vašo ciljno skupino (preko trenutno največjega družbenega omrežja Facebook), zato je BOOST oglas učinkovitejši od običajnega oglasa in ima še večji doseg. Kampanja vam zagotavlja največjo vidnost vašega oglasa in največji doseg ali v želeni regiji ali na področju celotne Slovenije.

Cena: 590 EUR+DDV

______________________________________________________________________________________

Storitev EMPLOYER BRANDING delodajalca na portalu OPTIUS.com se lahko izvede z objavo vsaj enega zaposlitvenega oglasa.

ŽELITE DVIGNITI PREPOZNAVNOST PODJETJA?

Z našo pomočjo, strokovnimi nasveti in obširno analizo vašega načina kreiranja oglasov bomo skupaj naredili korak do boljše prepoznavnosti vašega podjetja na trgu dela.

Lahko vam pomagamo!