Prosta delovna mesta v podjetju Zigante tartufi d.o.o.

Zigante tartufi d.o.o. je vodilno in najbolj prepoznavno podjetje za distribucijo tartufov, ter proizvodov s tartufi v Sloveniji in eno večjih imen na tem področju v svetu.

Tartufi in proizvodi s tartufi.

Naslov Vanganelska cesta 8
Pošta6000
PoštaKoper
Telefon05 6251190
Emailofficesi@zigantetartufi.com
Spletna stranzigantetartufi.com
DejavnostKmetijstvo, poljedelstvo in sadjarstvo
Število zaposlenih5 do 9 zaposlenih
Davčna št.80291341
Matična št.5789095000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/ZIGANTE-TARTUFI-D-O-O

Vizija

Sveži tartufi se neposredno po nabiranju dostavljajo v naš obrat za predelavo tartufov, kateri je eden najmodernejših obratov te vrste v Svetu. Med kontroliranim postopkom predelave, z dodatkom izključno naravnih konzervansov, kot sta sol in oljčno olje, nastaja celoten niz končnih proizvodov, v katerih so ohranjene vse lastnosti svežih plodov. Napredna tehnologija in dolgoletne izkušnje nam omogočajo, da Vam skozi vse leto ponujamo vrhunske proizvode s tartufi , čisto esenco tega kralja kuhinje v atraktivnem in funkcionalnem pakiranju z našim znakom.

Cilji

Z najboljšo ekipo, jasno vizijo in več kot uveljavljenimi, izredno kvalitetnimi produkti soustvarjamo in nadgrajujemo dvajsetletno zgodbo o uspehu. Znanje, zanesljivost, odgovornost in kakovost, zagotavljajo, da bomo tudi v prihodnje premagovali izzive in ostali vodilno podjetje na tem področju.