VON Ljubljana d.o.o.

Podjetje VON d.o.o. sem ustanovil leta 1993, da bi na tržišču lahko uveljavil svojo vizijo zanesljivega dobavitelja vhodnih sistemov za domače in poslovne uporabnike. Zaradi naše želje po vrhunski kakovosti in predanosti strankam je podjetje kmalu pričelo naglo rasti ter se hitro uvrstilo med 100 najbolj uspešnih podjetij v Sloveniji. Na svoj status 'gazele' smo ponosni,saj je pokazatelj zaupanja naših strank v naše delo. Danes podjetje VON d.o.o. svojim strankam nudi široko paleto storitev - od strokovnega svetovanja do prodaje in namestitve garažnih vrat ter nakladalnih ploščadi in protipožarnih sistemov. Izkušen in strokoven kolektiv dandanašnji šteje že 21 zaposlenih, ki skupaj s 16 monterji skrbijo za naše sedanje in bodoče stranke.

Posredništvo.

Davčna št.35356014
Matična št.5810191000
Zaposlenih20 - 49
NaslovŽagarska ulica 35
Pošta1291
KrajŠkofljica

Vizija Podjetje VON d.o.o. je vedno usmerjeno v prihodnost. A čeprav so naši cilji vedno višji, se zavedamo, da je naš uspeh v veliki meri odvisen od zadovoljstva naših strank in partnerjev. Zato vedno skrbimo, da se prilagajamo potrebam naših strank in ne le sledimo smernicam tržišča, pač pa jih tudi ustvarjamo. Vrata so pomembna. Skozi njih pozdravljamo prijatelje, na njih se zanašamo, da naš dom obvarujejo pred vsiljivci. Dobra vrata vas nikoli ne bodo pustila na cedilu in enako velja za naše podjetje.

Storitve in/ali izdelki - Garažna vrata Crawford. - Industrijska vrata Crawford. - Protivlomna vhodna vrata Dierre. - itd.