Prosta delovna mesta v podjetju Vodi Gorica d.d. Kromberk

Vodi Gorica d.d. posluje z več kot petdesetletno tradicijo na področju instalacijskih tehnologij, storitev in trgovine. Družba je specializirana za vodovode, toplovode, plinovode, kanalizacijo, prezračevanje in klimatizacijo, utira pa si pot tudi z dejavnostjo inženiringa. Dodatna ponudba družbe vključuje še prodajo na debelo in prodajo na drobno opreme za instalacijo vodovodnih in plinskih naprav ter opreme za ogrevanje, hlajenje in sanitarno tehniko. Pomembna dejavnost družbe je izdelava in obnova instalacij različnih objektov, kjer v sodelovanju z drugimi gradbenimi podjetji nastopa kot glavni izvajalec del. Družba Vodi Gorica d.d. slovi kot zanesljiv poslovni partner je na trgu prepoznavna po kakovosti in profesionalnosti.
Trgovina na debelo s kovinskimi proizvodi, inštalacijskim materialom, napravami za ogrevanje.
Naslov Cesta 25. junija 1B
Pošta5000
PoštaNova
DejavnostKovinski izdelki in oprema
Število zaposlenihNi podatka o zaposlenih
Davčna št.71830871
Matična št.5067995000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/VODI-GORICA-D-D-KROMBERK-V-STECAJU

Vizija

- Zadovoljstvo naših zaposlenih, poslovnih partnerjev in zvestih kupcev. Z njimi želimo rasti, izboljšati na kakovosti in doseči zastavljene cilje. - Mreženje. Povezovanje povpraševanja, želj in idej z ustreznimi možnostmi, kvalitetnimi rešitvami s čim večjim izkoristkom in konkurenčnostjo ponudb. - Aktivno sodelovanje pri kreiranju projektov in ažurno reševanje problemov. - Gradnja tehnološko zahtevnejših objektov in uvajanje novih tehnologij. - Ambicioznost osebnega napredovanja in ozaveščenosti pomembnosti našega deleža v razvoju okolja, regije in širše.

Storitve in/ali izdelki

Instalacijska dela družbe Vodi Gorica d.d. temeljijo na izgradnji in izvedbi sledečih sistemov: INŠTALACIJE: - Izgradnja vodovodov z rezervoarji, črpališča. - Izvedba sistemov za pripravo vode (filtracija, klorinacija, dezinfekcija,...). - Izdelava fekalnih kanalizacij in čistilnih naprav. - Izdelava plinovodov. - Izvedba toplovodov in vročevodov. - Izdelava plinskih, parnih kotlovnic. - Izvedba vseh hišnih instalacij (vodovod, ogrevanje, hlajenje, klimatizacija, prezračevanje, plin). - Izvedba sanacij in zamenjav obstoječih instalacij. STORITVE: - Kontrola in žigosanje novih vodomerov. - Popravilo, kontrola in žigosanje rabljenih vodomerov. - Montaža (zamenjava) vodomerov na terenu. - Servis naših artiklov: FRISONE in ARMAL. TRGOVINA – artikli za: - Zunanji vodovod. - Notranje vodovodne instalacije. - Armature FRISONE in ARMAL. - Ulična in hišna kanalizacija. - Ogrevanje.