Prosta delovna mesta v podjetju Varnost Maribor d.d.

Poslovni sistem Varnost Maribor je sodoben sistem, znotraj katerega posluje več družb, ki svoje storitve in opremo tržijo navzven pod isto zaščitno blagovno znamko. Vsa podjetja so med seboj tesno kapitalsko povezana. Ponudba tvori popolno paleto storitev s področja varovanja oseb in premoženja, varstvenega inženiringa, proizvodnjo nadgradenj za gasilska vozila in vozila za prevoz dnevnih izkupičkov večjih vrednosti pa zaokroža celoten ponudbeni splet. Poslovni sistem Varnost Maribor se ločuje ločimo po kapitalski in organizacijski strukturi. Kapitalska struktura obsega družbe, ki se v Sloveniji ukvarjajo z varovanjem, organizacijska struktura pa ni vezana na pravne družbe, temveč prikazuje dejansko organizacijo varovanja v Sloveniji. V poslovni sistem so kapitalsko povezuje družbe v Sloveniji in v tujini
Poslovni sistem Varnost Maribor je nosilec storitvenih in proizvodnih dejavnosti s področja varovanja. Skrbi za varnost oseb, premoženja in okolja ter izdeluje različne specialne nadgradnje za vozila in druge specialne izdelke. Zadovoljuje in izpolnjuje pričakovanja naročnikov doma in v tujini.
Naslov Kraljeviča Marka ulica 5
Pošta2000
PoštaMaribor
Telefon02 2303010
Spletna stranvarnost.si
DejavnostVarnostni sistemi in storitve
Število zaposlenih500 do 999 zaposlenih
Davčna št.92430341
Matična št.5263565000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/AKTIVA-VAROVANJE-D-D

Vizija

Naše poslanstvo je opravljanje storitev in izdelovanje proizvodov, ki bodo čim bolj zadovoljili potrebe naročnikov in kupcev, družbam v poslovnem sistemu pa zagotavljali dolgoročen poslovni uspeh, rast in razvoj ter večanje tržnega deleža in hkrati zadovoljstva zaposlenih. Poslovni sistem Varnost Maribor bo v prihodnjih petih letih postal vodilna družba na področju varnostnih storitev v slovenskem prostoru. Kriteriji zato so predvsem prepoznavnost, organiziranost, velikost, kakovost in pripadnost zaposlenih. Perspektiva razvoja so države nekdanje Jugoslavije, pa tudi sosednje regije v zahodni Evropi.