Prosta delovna mesta v podjetju Trimo d.o.o.

Ustvarjamo s strastjo. Z ljudmi in za ljudi. Žene nas otroška radovednost in navdušenje nad narejenim, zato lahko oblikujemo trende, navdih za nove ideje najdemo preprosto povsod. Tudi tam, kjer bi jih najmanj pričakovali. Raziskujemo in razvijamo nove poslovne modele,procese,storitve proizvode, tehnologije in trge, kar zagotavlja dolgoročno in stabilno rast.

Skoraj 50 let Trimo razvija originalne in celovite rešitve na področju jeklenih zgradb, streh in fasad, jeklenih konstrukcij, kontejnerjev in zvočno-izolativnih sistemov.

Naslov Prijateljeva cesta 12
Pošta8210
PoštaTrebnje
Telefon07 3460200
Emailtrimo@trimo-group.com
Spletna strantrimo.si/
DejavnostGradbeništvo; Projektiranje; Kovinski izdelki in oprema
Število zaposlenih250 do 499 zaposlenih
Davčna št.85524310
Matična št.5033411000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/TRIMO-D-O-O

Vizija

Vizija Postali bomo vodilni evropski ponudnik celovitih rešitev na področju jeklenih zgradb. Poslanstvo Naše osnovno poslanstvo je zagotavljanje originalnih in celovitih rešitev na področju jeklenih zgradb: - z dovršenostjo rešitev omogočati kupcem povečanje uspešnosti; - razvijati potenciale vsakega posameznika v podjetju; - graditi finančno močno firmo, ki zagotavlja ustrezne donose na kapital in rast podjetja za naše delničarje; - ohraniti čisto okolje našim zanamcem in skrbeti za prijazen odnos do okolja, v katerem delujemo, s podporo različnim dejavnostim.

Storitve in/ali izdelki

Zagotavljamo vam originalne in celovite rešitve od idejne zasnove do dovršenega projekta, ki so plod našega znanja, lastnega razvoja, projektiranja, tehnologije prihodnosti in vrhunskih gradbenih materialov.