Prosta delovna mesta v podjetju Tovarna olja Gea d.d.

Tovarna olja Gea d.d. Slovenska Bistrica je vodilna slovenska oljarna in ena najstarejših oljarn v Sloveniji, saj njene korenine segajo v leto 1904. Od leta 1995 je Tovarna olja Gea delniška družba, ki posluje v skladu s certifikatoma ISO 9001 in ISO 14001 ter ima sistem kakovosti dopolnjen s sistemom HACCP.
Tovarna olja Gea je vodilna slovenska oljarna z več kot stoletno tradicijo v proizvodnji in prodaji kakovostnih jedilnih olj na slovenskem trgu. Tovarna olja Gea je tudi edini slovenski proizvajalec jedilnih rafiniranih olj. Svoje poslovanje vodi s poudarkom na visokokakovostnih in zdravju prijaznih proizvodih, ki jih trži pod uveljavljenimi in uspešnimi blagovnimi znamkami: Gea, Zvezda, Cekin in Sončni cvet. Ker je trg jedilnih olj močno konkurenčno okolje, mora biti Tovarna olja Gea ves čas korak naprej, da bi ohranila vodilni položaj.
Naslov Trg svobode 3
Pošta2310
PoštaSlovenska
Telefon02 8432610
Emailinfo@gea.si
Spletna strangea.si
DejavnostPrehrambena industrija; Trgovina
Število zaposlenih50 do 99 zaposlenih
Davčna št.23485795
Matična št.5048621000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/GEA-D-O-O_SLOVENSKA-BISTRICA

Vizija

Poslanstvo Tovarne olja Gea je pokrivati osnovne življenjske potrebe prebivalstva po rastlinskih maščobah in dopolnilni prehrani s poudarkom na čim bolj zdravih izdelkih. Vizija Tovarne olja Gea je postati priznana evropska proizvajalka rastlinskih maščob z globalizacijo prodaje in nabave. To izvaja na temelju naslednjih osnovnih vrednot: kakovosti in zanesljivosti, prilagodljivosti in inovativnosti, partnerskega odnosa s kupci, kvalitete medsebojnih odnosov.

Cilji

Osnovna strategija podjetja je konkurenčnost s celovito in inovativno ponudbo s podporo močnih in jasno pozicioniranih blagovnih znamk. Razvoj bo temeljil na zahtevah visoke kakovosti, pripravi zdrave hrane ter ekološko neoporečni proizvodnji. V odnosu do kupcev, zaposlenih in delničarjev želi Tovarna olja Gea razvijati kulturo skupnih vrednot in biti prijazna, učinkovita in k odličnosti usmerjena družba.

Storitve in/ali izdelki

Tovarna olja Gea proizvaja izdelke pod blagovnimi znamkami Gea, Zvezda, Cekin, Sončni cvet in Karakter: olja, margarine, majoneze, solate, omake in ocvrto čebulo. Približno 90 odstotkov prodaje dosega podjetje na domačem trgu, ostalo pa na trgih nekdanje Jugoslavije, v zahodni Evropi in drugod po svetu.