Prosta delovna mesta v podjetju Takos d.o.o.

Glede na to, da smo bili v preteklosti že kar nekaj krat kopirani, smo bili primorani ukrepati tudi na tem področju. In s tem odgovarjamo na vprašanje, ki ste nam ga toliko krat zastavili- zakaj smo lokal prenovili. Ker ne želimo biti eden izmed mnogih in torej povprečni, smo se v letu 2000 odločili izstopiti iz množice in Takosu ponovno nadeti inovativen pridih. Lokal smo v celoti prenovili in mu podali nov izgled od tal do stropa. Šlo je za svojevrsten podvig, saj smo želeli ohraniti svojo istovetnost, ostati ljudem všečni, hkrati pa ponovno predstaviti nekaj novega.
Dejavnost restavracij in druga strežba jedi.
Naslov Mesarski prehod 3
Pošta2000
PoštaMaribor
Število zaposlenihNi podatka o zaposlenih
Davčna št.48645095
Matična št.1683209000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/TAKOS-D-O-O

Vizija

Vizija in cilji, zastavljeni od prvega dne, se do danes niso spremenili. Na prvem mestu je kvaliteta in Takos prav gotovo je sinonim za kvaliteto, ki jo zagotavljamo v naši ponudbi drugačne hrane in pijače. Takoj za tem sledi dobra energija, potrebna za realizacijo širokopoteznih in visoko zastavljenih ciljev, ki smo jo želeli deliti s svojimi gosti. Z ekipo, ki se v svojem bistvenem delu ni spremenila nam to uspeva že 15 let.

Cilji

Skozi svojo zgodovino se trudimo vam - našim gostom - poleg standardne ponudbe, vedno ponuditi še kaj novega. Iz tega razloga prirejamo najrazličnejše dogodke, dopolnjujemo in spreminjamo jedilnike, prirejamo posebna kulinarična presenečenja, skratka, trudimo se ostati konkurenčni in zanimivi.