Prosta delovna mesta v podjetju Svilanit Svila d.o.o.

Slovenska blagovna znamka Svilanit predstavlja skupino visokokakovostnih izdelkov iz programa hišnega tekstila lastne proizvodnje. Naši uporabniki so že 75 let zadovoljni s Svilanit izdelki kot so brisače, kopalniške preproge, kopalni plašči, otroški program, posteljne prevleke, pregrinjala in nadvložki, rjuhe, odeje, vzglavniki, namizni program in kuhinjski dodatki ter kravate in modni dodatki.

Naša skrb za  kakovost se odraža tako v naših izdelkih kot v storitvah, kjer z odgovornim odnosom do naših poslovnih partnerjev, zaposlenih, skupnosti in okolja ustvarjamo tradicijo.

Lasten razvoj in oblikovanje nam omogočata, da določamo in postavljamo trende na področju kulture bivanja na področju cele Evrope. Skrbimo za stalno izboljševanje tako naše ponudbe izdelkov kot proizvodnih in poslovnih procesov. Zaposlujemo vrhunske strokovnjake in posedujemo neprecenljivo tehnološko znanje in izkušnje.

Naša ambicioznost nas vodi k stalnemu širjenju naše ponudbe in trgovske mreže. Zavedamo se, da je vedno prostor za izboljšave in da z zavzetostjo in vztrajnostjo lahko dosežemo katerikoli zadan cilj.

Med našimi zaposlenimi krepimo pripadnost, saj želimo, da so zadovoljni in ponosni na članstvo v našem kolektivu. Do vseh sodelavcev se vedemo odgovorno in spoštljivo in skrbimo za njihovo strokovno usposobljenost, motivacijo, razvojne možnosti in ustrezne pogoje dela.

S poudarkom na trajnosti stremimo k dobrim in trdnim odnosom med nami in našimi kupci ter partnerji. Na zaposlene in našo vlogo v okolju gledamo dolgoročno in odgovorno saj je poudarek na naravnem bistvo blagovne znamke Svilanit.

Trgovina na debelo s tekstilom.
Naslov Kovinarska cesta 4
Pošta1241
PoštaKamnik
Telefon01 8396160
Emailsvila@svilanit.si
Spletna stransvilanit.si
DejavnostTekstil in tekstilni izdelki; Trgovina
Število zaposlenih10 do 19 zaposlenih
Davčna št.21879486
Matična št.1767801000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/SVILANIT-SVILA-D-O-O-KAMNIK