Prosta delovna mesta v podjetju Stubelj d.o.o.

Podjetje Stubelj d.o.o. se je razvilo iz manjše delavnice Žarka Stublja kot samostojnega podjetnika, ki se je že leta 1986 ukvarjal s popravilom vseh vrst dieselskih motorjev ter se specializiral za popravilo tlačilk goriva za motorje. Za to specializirano dejavnost je imel pooblastila največjih proizvajalcev tlačilk (Bosch, Lucas Cav, …). Kot družba z omejeno odgovornostjo smo se registrirali leta 1991 in takrat se je dejavnost razširila na področje trgovine. Ukvarjali smo se predvsem z veletrgovino z rezervnimi deli za vse vrste vozil, delavniško opremo ter že prej omenjeno servisno dejavnostjo.
Proizvodnja elektromotorjev, generatorjev, transformatorjev ter naprav za distribucijo in krmiljenje elektrike.
Naslov Anhovo 14
Pošta5210
PoštaDeskle
Telefon05 3310330
Spletna stranstubelj.si/
DejavnostElektro; Trgovina; Električni stroji in naprave
Število zaposlenih20 do 49 zaposlenih
Davčna št.49603663
Matična št.5441404000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/STUBELJ-D-O-O

Vizija

Poslanstvo družbe je skrb za zaposlene, saj se podjetje zavzema za izboljšanje pogojev dela v kolektivu, izobraževanje zaposlenih in povečanje zadovoljstva zaposlenih.

Cilji

Naš cilj je izdelati čim popolnejše izdelke, ki lahko v vseh pogledih zadovoljijo različne želje kupcev, ter zagotavljati dolgoročno podporo na področju vzdrževanja in servisiranja stroja. Elektroagregat kot tak mora biti vedno v pripravljenosti, da lahko služi namenu rezervnega napajanja, kar lahko v veliko primerih tudi rešuje življenja ali preprečuje večjo materialno škodo.

Storitve in/ali izdelki

Proizvodi: - Elektro agregati. - Komandne omare. - Izpušni sistemi Baumot. Storitve: - Montaža. - Servis. - Najem.