Prosta delovna mesta v podjetju Strugarstvo Janez Rant s.p.

Družinsko podjetje, STRUGARSTVO Janez RANT s.p. je bilo ustanovljeno leta 2003. Vendar zgodovina podjetja sega v leto 1979, saj je Janez RANT, ki je sedaj direktor podjetja ob upokojitvi očeta prevzel vodenje družinskega podjetja, ki ima že 30 letno tradicijo. Pred ustanovitvijo lastnega podjetja je bil direktor podjetja Janez RANT zaposlen v očetovem podjetju, kjer si je pridobil znanja s področja proizvodnje in vodenja podjetja, saj je v očetovem podjetju opravljal vodilne funkcije. Takoj po prevzemu podjetja in preoblikovanju podjetja leta 2003 je veliko investiral v posodobitev proizvodne hale in proizvodnega parka. V letu 2004 je bila prelomnica podjetja, saj smo v tem letu kupili prve visokotehnološke in informacijsko podprte proizvodne stroje, s katerimi smo si pridobili konkurenčno prednost na trgu. V podjetju vsako leto kupujemo nove stroje, v letu 2009 in 2010 pa bomo z lastnimi sredstvi posodobili tudi proizvodno halo, v kateri vršimo proizvodni proces. Smo podjetje, ki je pripravljeno nenehno sprejemati nove izzive.
Površinska obdelava in prekrivanje kovin; mehanska obdelava kovin.
Naslov Zgornja Luša 5
Pošta4227
PoštaSelca
Telefon031 375326
Emailinfo@strugarstvo-rant.si
Spletna stranstrugarstvo-rant.si/
DejavnostKovinostrugarstvo
Število zaposlenih10 do 19 zaposlenih
Davčna št.28941144
Matična št.1848437000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/JANEZ-RANT-S-P

Cilji

Strategija podjetja je nenehno sledenje rasti zahtev kupcev. Izdelujemo kvalitetne izdelke, s konkurenčno ceno. Zaradi kvalitete in izvajanja dobavnih rokov, smo v zadnjem desetletju, dosegli zaupanje tujih in domačih naročnikov. V bodoče bomo maksimalno vlagali v izobraževanje zaposlenih, v razvoj in posodabljanje proizvodnje. Tako da bomo tudi v bodoče izpolnjevali vse zahteve kupcev. Kar smo dosegli v zadnjem obdobju, nikakor ne smemo zanemariti. Naša strategija je, ostati med najboljšimi.

Storitve in/ali izdelki

- Izdelki in polizdelki iz kovin (rosfrej, aluminij, jekla, medenina, baker). - Izdelki iz plastične mase. - Tragfix (patentiran pripomoček za zapiranje, prenašanje in skladiščenje odprtih vreč). - Rešitve po meri. - itd.