Prosta delovna mesta v podjetju RT-TRI d.o.o.

RT-TRI d.o.o. se uvršča v sam vrh modernih slovenskih distibuterskih podjetij. Že skoraj 15 let namreč uspešno uresničujemo svoje prvotne strateške usmeritve in sledimo ter presegamo svojo vizijo ter poslanstvo. Dejavnosti: Hiter razvoj, učinkovitost, rast ter predvsem skrbno in premišljeno izbrane znamke, ki jih zastopamo so pripomogle k temu, da smo se, preko prvotno zastavljenega cilja, razviti se v prepoznavnega dobavitelja na področju prodaje izdelkov, povezanih z baterijami, akumulatorji in polnilno tehniko, v zadnjih letih širili in razvili v uspešno podjetje, ki je ves čas v koraku s prihodnostjo. Poslovanje podjetja poteka v treh, prepletajočih se produktnih skupinah: področje tehnike, široke potrošnje ter Outdoor-a.
Posredništvo.
Naslov Borovec 31
Pošta1236
PoštaTrzin
Telefon01 5304000
Emailinfo@rt-tri.si
Spletna stranrt-tri.si
DejavnostElektronika; Trgovina
Število zaposlenih5 do 9 zaposlenih
Davčna št.29187443
Matična št.1198009000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/RT-TRI-D-O-O

Vizija

Z inovativnostjo, energijo in znanjem zastopamo priznane blagovne znamke, s katerimi izboljšujemo kvaliteto življenja. Ali drugače: (Smo) v koraku s prihodnostjo*

Storitve in/ali izdelki

- Prodaja in distribucija. - Izdelava baterijskih sklopov. - Testiranje in osveževanje baterij. - Napajalniki (OEM) po naročilu., itd.