RT-TRI d.o.o.

RT-TRI d.o.o. se uvršča v sam vrh modernih slovenskih distibuterskih podjetij. Že skoraj 15 let namreč uspešno uresničujemo svoje prvotne strateške usmeritve in sledimo ter presegamo svojo vizijo ter poslanstvo. Dejavnosti: Hiter razvoj, učinkovitost, rast ter predvsem skrbno in premišljeno izbrane znamke, ki jih zastopamo so pripomogle k temu, da smo se, preko prvotno zastavljenega cilja, razviti se v prepoznavnega dobavitelja na področju prodaje izdelkov, povezanih z baterijami, akumulatorji in polnilno tehniko, v zadnjih letih širili in razvili v uspešno podjetje, ki je ves čas v koraku s prihodnostjo. Poslovanje podjetja poteka v treh, prepletajočih se produktnih skupinah: področje tehnike, široke potrošnje ter Outdoor-a.

Posredništvo.

Davčna št.29187443
Matična št.1198009000
Spletna stranhttp://www.rt-tri.si
Zaposlenih10 - 19
NaslovBorovec 31
Pošta1236
KrajTrzin

Vizija Z inovativnostjo, energijo in znanjem zastopamo priznane blagovne znamke, s katerimi izboljšujemo kvaliteto življenja. Ali drugače: (Smo) v koraku s prihodnostjo*

Storitve in/ali izdelki - Prodaja in distribucija. - Izdelava baterijskih sklopov. - Testiranje in osveževanje baterij. - Napajalniki (OEM) po naročilu., itd.