Rotis d.o.o.

Podjetje Rotis d.o.o. je bilo ustanovljeno v Januarju 1991 in je že dve desetletji največji proizvajalec ležajev, zobnikov, sornikov, puš in drugih strojnih elementov v Sloveniji. Sedež podjetja se nahaja v industrijski coni Trzin, proizvodni prostori pa v Kočevju. Od časa ustanovitve pa do danes družbo Rotis zaznamuje agresivna in aktivna dejavnost za usmerjanje na evropski in svetovni trg kot priznan in kvaliteten proizvajalec ležajev, zobnikov in drugih strojnih delov. Na domačem trgu je upoštevan in priznan dobavitelj jeklenih pol proizvodov in raznovrstne rabljene in nove strojne opreme.

Proizvodnja ležajev, zobnikov za mehanski prenos energije. Naslov podjetja: Brodišče 5 1236 Trzin

Naslov Brodišče 5
Pošta1236
PoštaTrzin
Telefon01 5300960
Emailrotis@rotis-lj.si
Spletna stranrotis-lj.si
DejavnostMehanika in finomehanika; Kovinski izdelki in oprema
Število zaposlenih150 do 199 zaposlenih
Davčna št.31593178
Matična št.3580881000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/ROTIS-D-O-O

Vizija

VIZIJA Rotis nenehno spremlja razvoj na področjih, ki jih pokriva s svojim proizvodnim in prodajnim programom. Nenehno si prizadevamo utrjevati ugled posameznih priznanih proizvodov tako na domačem kot na tujih trgih ter tako povečati tržne deleže na posameznih tržiščih. Naša vizija je postati eno izmed vodilnih podjetij na področju proizvodnje in prodaje ležajev, zobnikov, sornikov, puš ter drugih strojnih elementov in varjenih konstrukcij na Balkanu in v Evropi. To vizijo danes lažje uresničujemo, saj smo investirali v nakup dodatnih proizvodnih kapacitet v Srbiji. Investicija nam omogoča povečanje obstoječih kapacitet. S tem smo dobili možnost za razvoj novih programov kot so zvarjene konstrukcije. POSLANSTVO Danes in v prihodnosti je naše poslanstvo proizvodnja in prodaja različnih strojnih elementov doma in v tujini. Z garancijskim in servisnim vzdrževanjem proizvedenih ter prodanih proizvodov zagotavljamo ustrezno, s standardi določeno, obratovalno delovanje. Te dejavnosti so rezultat minulega dela in opredeljujejo bistvo poslovanja Rotisa ter usmerjajo naš razvoj v prihodnosti z osnovnim namenom ustreči standardom in zahtevam naročnikov in dobaviteljev proizvodov ter poslovnih partnerjev, in sicer predvsem s kakovostnimi proizvodi ter v dogovorjenih rokih in ceni. Poslanstvo vseh zaposlenih v podjetju je ustvarjati zadovoljstvo naših kupcev in poslovnih partnerjev.

Cilji

VREDNOTE Ponosni smo na dosežke preteklosti in motivirani za izzive prihodnosti. Prilagajanje spremembam v okolju, sposobnost odkrivanja in izkoriščanja tržnih priložnosti, nenehen razvoj, učenje in izpopolnjevanje, zadovoljstvo strank, znanje in podjetnost so naše vrednote, s katerimi smo zabeležili dvajsetletno pot uspešnega poslovanja. Usmerjeni smo v prihodnost, v nove izzive in ideje, ki nam predstavljajo priložnost za nadaljno rast in razvoj. V Rotisu spodbujamo izobraževanje in prenos znanja med zaposlene. Slednji imajo visoko strokovno znanje, odgovoren odnos do dobaviteljev in naročnikov, sposobnost prilagajanja razvoju proizvodov in tehnologiji proizvodnje ter spremembam v okolju.

Storitve in/ali izdelki

Na enem mestu, v enem podjetju, združujemo več aktivnosti: • proizvodnjo velikih aksialnih ležajev in drugih strojnih delov do premera 5000 mm, • trženje kovinskih pol proizvodov ter • prodajo strojev in različne opreme kot zastopniki najrazličnejših svetovnih proizvajalcev tovrstne opreme. • storitev struženja, notranjega in zunanjega ozobljenja, razrez na tračnih žagah, • induktivno kaljenje ter vrtanje.