Prosta delovna mesta v podjetju Ptujska tiskarna d.o.o.

Smo dinamično in razvojno usmerjeno podjetje, ki nadaljuje več kot 200 - letno tradicijo tiskarstva na Ptuju. Z več kot 40 zaposlenimi in najsodobnejšo tehnologijo priprave, tiska in dodelave združujemo znanje in inovativnost za izdelavo celovitih grafičnih rešitev. Več informacij o nas si lahko preberete na naši spletni strani: www.ptujska-tiskarna.si
Tiskarstvo in z njim povezane storitve.
Naslov Zagrebška cesta 46A
Pošta2250
PoštaPtuj
Telefon02 7880210
Emailinfo@ptiskarna.si
Spletna stranptujska-tiskarna.si/
DejavnostTiskarstvo
Število zaposlenih20 do 49 zaposlenih
Davčna št.71546359
Matična št.1470655000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/PTUJSKA-TISKARNA-D-O-O

Vizija

POSLANSTVO: Zavzemamo se za spletanje vezi med partnerji in vzpodbujanje pripadnosti skupnim ciljem znotraj podjetja. Omogočamo hranjenje pomembnih informacij o dosežkih vseh nas. Vsak dan znova dajemo obljubo o kakovosti in vrednosti, ki je vtisnjena v papir. Zavedamo se, da v brezmejnosti časa in prostora ustvarjamo prvi vtis o izdelku. VIZIJA: Ptujska tiskarna bo do leta 2010 postala dinamično, razvojno usmerjeno podjetje, ki bo prepoznavno po celovitih in visoko kakovostnih grafičnih rešitvah v Sloveniji in v srednjeevropskem prostoru.

Storitve in/ali izdelki

V Ptujski tiskarni že pet desetletij svetujemo in ponujamo grafične rešitve za najrazličnejše zahteve naših strank. Zavedamo se, da se skrivnost odličnega izdelka skriva v detajlih, ki predstavljajo višjo dodano vrednost. Stalno razvijamo in izboljšujemo procese, ki omogočajo enostavno poslovanje z nami. Naša posebnost je v tem, da nudimo celovite grafične rešitve, ne glede na zahtevnost naročila in vrsto želje ali potrebe kupca: - svetovanje za doseganje želene kakovosti z upoštevanjem racionalne izvedbe, - potrjevanje poskusnih odtisov pred tiskom naklade - priprava za tisk: klasičen način z osvetljevanjem filmov ali CTP tehnologijo, - možnost različnih vrst tiska z lastno tehnologijo in v sodelovanju z našimi partnerji: tisk v poli, tisk v roli, vroči tisk s folijo, disperzijsko in UV lakiranje, sitotisk, hologramski tisk, slepi tisk, digitalni tisk, - najrazličnejše možnosti dodelave: izsekovanje in lepljenje embalaže, trda in mehka vezava, šivanje z žico, zgibanje, plastifikacija, posebne ročne dodelave in - dostava do vrat.