Prosta delovna mesta v podjetju PRO PLUS d.o.o.

Z izdajanjem televizijskih programov POP TV, Kanal A, tematskimi programi BRIO, OTO, KINO, spletnim portalom 24ur.com, 10 specializiranimi spletnimi portali in prvim slovenskim S-VOD programom VOYO družba ostaja najuspešnejše medijsko podjetje v Sloveniji. Ustvarja najbolj gledane televizijske programe in najbolj brane spletne vsebine ter uživa status hiše z najučinkovitejšimi mediji za oglaševalce. PRO PLUS poleg produkcje vsebin ustvarja tudi uspešno domačo televizijsko produkcijo, ki navdušuje, zabava in razveseljuje občinstvo pred televizijskimi zasloni ter obenem postavlja mejnike, ki definirajo kakovost televizijskega doživetja.

PRO PLUS d. o. o. je vodilna mednarodna multimedijska hiša na televizijskem in internetnem področju v Sloveniji. Poleg vodilnih komercialnih televizijskih programov v Sloveniji (POP TV, Kanal A, BRIO, OTO, KINO) ustvarjamo tudi vodilni spletni portal 24ur.com, številne tematske spletne strani in prvi slovenski video na zahtevo VOYO.

Naslov Kranjčeva ulica 26
Pošta1000
PoštaLjubljana
Telefon01 5893200
Emailinfo@pop-tv.si
Spletna stranpro-plus.si/
DejavnostMarketing in oglaševanje; Radio in televizija; Filmska in video dejavnost
Število zaposlenih250 do 499 zaposlenih
Davčna št.48003069
Matična št.5895081000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/PRO-PLUS-D-O-O

Vizija

Naše poslanstvo je doseganje odličnih rezultatov. Z inovativnim, fleksibilnim in ustvarjalnim pristopom do medijskih vsebin ter s pomočjo uvajanja najnaprednješih multimedijskih tehnologij bomo obdržali status vodilnega ponudnika televizijskih in internetnih vsebin. Tako bomo lahko najučinkoviteje prispevali k uspehu podjetij, ki oglašujejo z nami. Naše poslanstvo bomo izvajali skrbno in odgovorno.

Cilji

Vsak dan stremimo k iskanju novih poti za doseganje lastnih in skupnih ciljev, ki navdušujejo gledalce in spletne obiskovalce ter dosegajo cilje naših poslovnih partnerjev. Delo v medijski hiši PRO PLUS je življenjski slog, ki ga s pravimi vrednotami dnevno gradimo in negujemo. Usmerjeno je k dobrim medsebojnim odnosom za doseganje poslovnih in osebnih rezultatov.

Storitve in/ali izdelki

Več informacij o naših storitvah si lahko preberete na naši spletni strani: www.pro-plus.si