Prosta delovna mesta v podjetju Positiva Andrej Železnik s.p.

Podjetje Positiva je hitro rastoče visoko tehnološko podjetje, ki povezuje kreativnost s programskimi orodji. Positiva se ukvarja z izdelavo spletnih strani, portalov, trgovin ter poslovnih aplikacij. Positiva postaja z jasno razvojno strategijo in močno ekipo strokovnjakov eno izmed vodilnih podjetji na področju razvoja informacijskih sistemov. Naše poslanstvo je vzpostavljanje in upravljanje celovitih informacijskih sistemov. Stranka in njeni poslovni cilji ter izzivi pa so vselej v središču našega svetovanja in dela. Strankam pomagamo do najbolj optimalnih rešitev, saj je naš cilj kakovostna rešitev in dolgoročen partnerski odnos. Positiva je poleg rednega razvoja ter podpori strankam na področju založništva, razvila sistem za spletno prodajo elektronskih knjig, ki so zaščitene pred uporabo na drugem računalniku ter socialno mrežo na področju turizma PlaceSpotter.com. Positiva je član NESSI Slovenia ter redni član Tehnološkega parka Ljubljana.
Računalniško programiranje, svetovanje in druge s tem povezane dejavnosti.
Naslov Gabrje 46
Pošta1356
PoštaDobrova
Telefon01 6203313
Emailinfo@positiva.si
Spletna stranpositiva.si
DejavnostRačunalništvo in informatika
Število zaposlenih1 zaposlen
Davčna št.52331709
Matična št.3142361000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/POSITIVA-ANDREJ-ZELEZNIK-S-P

Vizija

Vizija podjetja Positiva je, da se z visoko kakovostnimi spletnimi rešitvami pozicioniramo med najboljše in najbolj iskane ponudnike spletnih poslovnih rešitev ter spletnih storitev v Sloveniji. Vsako spletno mesto pripravimo po meri stranke - individualno ga prilagodimo specifičnim, poslovnim ciljem naše stranke. Naša glavna prednost je skrbno načrtovana priprava vsakega projekta in tim, ki stranki zagotovi odlično spletno rešitev in podporo.

Cilji

Ključni cilj Positive je do leta 2012 je postati eden izmed najbolj kreativnih in prodornih ponudnikov celovitih spletnih rešitev. Poslovni model bomo zato v teh letih širili tudi na trge EU.

Storitve in/ali izdelki

Storitve: - Izdelava spletnih strani. - Spletne poslovne rešitve. - Izdelava spletnih trgovin. - Grafično oblikovanje. - Optimizacija spletne strani. - Izdelava poslovnih aplikacij. - Izdelava Facebook aplikacij. - Priprava tekstov za spletne strani. Produkti: - Positiva CRM. - Positiva Salon. - Positiva Pravna pisarna. - Positiva Bar. - Apris - letni razgovori. - Analiza osebnosti.