Prosta delovna mesta v podjetju Pikas d.o.o.

Podjetje Pikas d.o.o. ima sedež v Tolminu in je bilo ustanovljeno leta 1990. Glavna dejavnost podjetja je trgovina na debelo s plemenitimi kovinami in njihovimi zlitinami ter predelava odpadnih fotografskih kemikalij. Tu predstavlja levji delež poslovanja trženje srebrovih spajk in spremljajočih sredstev za spajkanje. Podjetje trži proizvode povezane obrtne delavnice Srebrni loti Renato Škoberne s.p., v kateri se vrši proizvodnja srebrovih spajk in drugih artiklov iz srebra za potrebe industrije. Smo uradni zastopnik angleškega podjetja Johnson Matthey (Velika Britanija).
Trgovina na debelo s plemenitimi kovinami in njihovimi zlitinami ter predelava odpadnih fotografskih kemikalij.
Naslov
Pošta5220
PoštaTolmin
Telefon05 3810384
Emailpikas@pikas.si
Spletna stranpikas.si
DejavnostReciklaža; Trgovina; Rudnine in kamnine
Število zaposlenih5 do 9 zaposlenih
Davčna št.71605266
Matična št.5421411000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/PIKAS-D-O-O

Vizija

Vizija podjetja: Vizija podjetja Pikas d.o.o. je postati vodilno slovensko podjetje v predelavi odpadnih fotografskih kemikalij ter biti prepoznavno kot ponudnik čistih plemenitih kovin v širšem mednarodnem okolju. Poslanstvo podjetja: Osnovna naloga podjetja Pikas d.o.o. je izobraževati, vpeljati in vzdrževati ekološko ravnanje z odpadnimi materiali z namenom ohranjanja čistega in zdravega okolja ter ob tem realizirati pozitivne ekonomske učinke s pridobivanjem sekundarnih surovin.

Storitve in/ali izdelki

Naš prodajni program zajema: - srebrove spajke, - talila in - druge izdelke iz Ag. Nudimo odkup odpadnih materialov, ki vsebujejo plemenite ali barvne kovine: - telefonske centrale, - bakreni kabli, - kontakti, - kovice ter - avtomobilski in industrijski katalizatorji.