Prosta delovna mesta v podjetju Pekarna Blatnik d.o.o.

O NAS: Že iz preteklosti velja, da je dar kruha našim slovanskim prednikom pomenil ne le gostoljubje, ampak tudi zvestobo, vdanost in neločljivo prijateljstvo. Kruh je slovenskemu kmetu pomenil praznik, zanj je imel čarobno moč. Bil je zdravilo, merilo blaginje in spoštovanja. To je slovenska tradicija kruha in prav to je tisto, kar želimo ponuditi Slovencem. Starejšim generacijam želimo ob koščku okusnega domačega kruha povrniti spomine na srečno otroštvo, mladim pa približati tradicionalne vrednote. HappyPek družba: V svoje ljudi vlagamo, kot bi vlagali v svoje prijatelje. Vlagamo ljubezen in čas, poslušamo, ko govorijo. Včasih je to, kar slišiš, pomembnejše od tega, kar rečeš. To bo družba ljudi, katere del si bo vsak želel postati. Družba ljudi, ki resnično uživajo v svojem delu. In ko bodo uživali v svojem delu, bodo to delili z drugimi.
Peka in prodaja kruha in pekarskih izdelkov.
Naslov Podgorica 25
Pošta1312
PoštaVIDEM-DOBREPOLJE
DejavnostPekarstvo in slaščičarstvo
Število zaposlenihNi podatka o zaposlenih
Davčna št.43896588
Matična št.5394660000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/PEKARNA-BLATNIK-D-O-O-V-STECAJU

Vizija

VIZIJA: Naša vizija je postati vodilni regionalni ponudnik s prepoznavno blagovno znamko pekarskih in pekarsko sorodnih proizvodov ter storitev osredotočenih na komunikaciji edinstvene izkušnje, ki temelji na dediščini in doživetjih pretekle generacije. Skozi našo edinstveno zgodbo želimo osrečiti prebivalce Slovenije in ohranjati odgovornost do narave. VREDNOTE: - ljudje & tradicija ter - skrb, sočutje & odgovornost.

Cilji

HappyPekova strategija: - obstoječi in novi izdelki v novi embalaži pod istim imenom, - skrbno izbrane sestavine (ekološko pridelane, zdrave, itd.) in - odpreti edinstvene HappyPek konceptne prodajalne na domačem trgu in tujih trgih.

Storitve in/ali izdelki

Happy izdelki: HappyPek je drugačen tudi v strukturi svojega portfelja izdelkov. Ukvarjamo se z deljenjem dobrote, tako da je vsak del portfelja priložnost, da bi delili še en košček dobrote z vami: - dobrota v pripadanju (izdelki za celo družino: HappyToast, HappyKruh iz krušne peči, HappyPotica...), - dobrota otroštva (barviti in živahni izdelki), - dobrota aktivnosti (hranljivi izdelki za aktivno življenje), - dobrota dobrega počutja (zdravi in lahki izdelki: HappyToast s 34 kalorijami na rezino, HappyKruh z Omega 3) in - dobrota nagrade (izdelki za odmore med delom in šolo. HappyMala malca).