Prosta delovna mesta v podjetju OPH Oktal Pharma d.o.o.

"Vedno bomo poskušali slediti trendom sodobnega poslovanja in svojim kupcem nuditi čim bolj kakovostne storitve, da bi izpolnili njihove želje in potrebe." Star kitajski pregovor pravi: "Tudi najdaljše potovanje se začne s prvim korakom". Na ta način in na to pot je v Sloveniji leta 2001 stopila Oktal Pharma. Ustanovljena je bila kot podružnica Hrvaške Oktal Pharme, ki je danes ena vodilnih državnih veledrogerij v Republiki Hrvaški. Hitri družbeni in tržni premiki so usmerjali razvoj podjetja, ampak kupec je bil vedno na prvem mestu, ker je ena od osnovnih postavk našega uspešnega poslovanja, da lahko poslujemo samo v primeru, če kupec kupuje. Poslovna strategija je postavila temelje za razvoj zaupanja kupcev in omogočila širjenje partnerskih odnosov na vseh nivojih. Pravijo, da je za uresničitev ciljev, pogosto bolj pomembno biti prvi kot pa biti boljši. Poleg tega je pomemben razvoj človeške zavesti, da bi, tudi kadar v nečem niste prvi, uresničili svoje vizije in prenesli navdušenje na druge. Sistem vrednot se spreminja, tehnološki napredek pa nam omogoča, da imamo več časa in da smo ustvarjalni, kar pa je v današnjem času potrebno. Nekdo je rekel: "Krize ideje ni. Obstaja samo kriza realizacije." Z drugimi besedami, preživijo le tisti, ki gredo v realizacijo svojih idej.

Proizvodnja, trgovina in storitve.

Naslov Pot k sejmišču 26A
Pošta1231
PoštaLJUBLJANA-ČRNUČE
Telefon01 5192922
Emailinfo@oktal-pharma.si
Spletna stranoktal-pharma.si/
DejavnostFarmacija; Trgovina
Število zaposlenih10 do 19 zaposlenih
Davčna št.55296602
Matična št.2271800000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/OPH-OKTAL-PHARMA-D-O-O

Vizija

Oblikovati močno in moderno trgovino na debelo, ekološko ozaveščeno, sposobno za najvišje cilje v trgovini, distribuciji, zastopanju in raziskovanju tržišča ter takšno, ki bo vzpodbujala farmacevtsko in medicinsko znanje.

Poslanstvo

Izboljšati kakovost storitev ter krepiti kontrolo kakovosti poslovanja v skladu s svetovnimi standardi. Ugotoviti in zadovoljiti potrebe in želje kupcev ter zagotoviti večjo vrednost poslovanja od konkurence. Z izobraževanjem in preko zadovoljnih zaposlenih doseči popolno kakovost poslovanja. Nenehno pridobivanje in uporaba novih znanj pri delu in vodenju podjetja. Sistematično spremljati in analizirati procese in dejavnosti v okolju, prepoznati lastne vplive na okolje in v skladu s tem uskladiti z veljavnimi zakoni in predpisi.

Cilji

Na prvem mestu strategije razvoja OPH Oktal Pharme d.o.o. je krepitev kontrole kakovosti poslovanja glede na zahteve naših kupcev in dobaviteljev, kot tudi stalna težnja po izpopolnjevanju poslovanja in izgradnji pozitivne slike podjetja v Sloveniji in drugod.

Storitve in/ali izdelki

Mikrozid® AF tekočina, Anti Age - YSTHEAL+ / ELUAGE Izdelki - Desderman® N, Oftalmološki kirurški asortiman, Avène Men - po britju, Poškodovana koža - CICALFATE izdelki,...