NLB d.d.

NLB Skupina je največja bančna skupina s sedežem v Jugovzhodni Evropi. Vodilna je na trgu bančnih produktov in inovativnih rešitev ter vodilni ponudnik na področju upravljanja premoženja in življenjskih zavarovanj. Z inovativnimi in enostavnimi digitalnimi rešitvami  in strokovnimi nasveti na eni strani in spodbujanjem družbeno odgovornih projektov na drugi strani, skrbimo za boljšo kakovost življenja v regiji.

Posebno pozornost v banki namenjamo zaposlenim. Spodbujamo njihov razvoj kariere doma in v tujini, z izobraževanjem pa skrbimo za strokovni in osebnostni razvoj. Spadamo med najboljše delodajalce, kar kot edina slovenska banka dokazujemo s prejemom prestižnega certifikata Top Employer, ki nas uvršča v družbo najboljših zaposlovalcev na svetu.

Opis idealnih kandidatov: V NLB bi povabili kandidate, ki si želijo biti del uspešne zgodbe največje bančne institucije, se razvijati in rasti v okolju Top Employerja. Idealni kandidati so tisti, ki so usmerjeni k stalnim izboljšavam, razvoju in stremijo k doseganju rezultatov. So takšni, ki znajo na učinkovit način prinesti novosti, drugačne poglede in jih vključiti v že obstoječe sisteme in prakse ter tako dokažejo svojo prilagodljivost in sodelovalen pristop.

Davčna št.91132550
Matična št.5860571000
Spletna stranhttps://www.nlb.si/
NaslovTrg republike 2
Pošta1000
KrajLjubljana

Cilji

S širitvijo ponudbe na obbančne finančne storitve in s prilagajanjem potrebam lokalnih trgov smo v NLB Skupini na vseh 15 trgih stabilen partner, ki vam ponuja številne kombinacije finančnih storitev za vsak posel. Ponosni smo, da vam lahko stojimo ob strani v najrazličnejših okoliščinah, vam ponujamo prilagojeno finančno ponudbo in vas spremljamo na številnih trgih, saj si želimo z vami graditi partnerski odnos. Partnerski odnos, ki temelji na zaupanju, visoki kakovosti, širitvi obsega poslovanja, stroškovni učinkovitosti in obvladovanju tveganj. Smo finančna institucija s tradicijo, ki na prvo mesto uvršča svoje stranke, zato so naše delo in naši cilji vedno usmerjeni k njihovemu zadovoljstvu. Želimo biti zaupanja vreden partner, ki strankam doma in v tujini pomaga pri uresničitvi poslovnih idej.

Storitve in/ali izdelki

Članice NLB Skupine nudimo poslovanje s prebivalstvom, gospodarskimi družbami, zasebniki in finančnimi institucijami na 15 trgih. Banke, članice NLB Skupine, nudimo opravljanje bančnih in drugih finančnih storitev za poslovne subjekte in fizične osebe. Široka paleta storitev je prilagojena potrebam in zahtevam posameznih tržišč. Z NLB Skupino je v Sloveniji mogoče poslovati prek več kot 200 poslovalnic, v Srbiji prek 80 poslovalnic, v Črni gori prek 20 poslovalnic, v Bosni in Hercegovini prek 40 poslovalnic, v Makedoniji prek 40 poslovalnic, v Republiki Srbski prek 60 poslovalnic in na Kosovu prek 60 poslovalnic.

Seznam skupin storitev in produktov:

-    osnovni računi, plačilni promet, kreditne storitve, vloge, investicijsko bančništvo, kartične storitve, izvedeni finančni instrumenti, storitve vzajemnih skladov, bančno zavarovalništvo, skrbniške storitve, druge storitve.