Mines team d.o.o.

Podjetje MINES TEAM d.o.o. ima sedež na Logu 14 v Tolminu. Trenutno imamo 10 redno zaposlenih. Prizadevamo si uresničevati pričakovanja in zahteve naših odjemalcev ter ustvariti komunikacijsko vez in dolgoročen partnerski odnos. Naši ciljni trgi so predvsem, Slovenija in države bivše Jugoslavije.

Proizvodnja pip in ventilov.

Davčna št.46747087
Matična št.5681928000
Spletna stranhttp://www.minesteam.si
Zaposlenih10 - 19
NaslovNa Logu 14
Pošta5220
KrajTolmin

Vizija Vizija podjetja je postati in ostati tržno uspešno podjetje na področju izdelave in razvoja sanitarnih armatur, prodaje solarne tehnologije in izrabe alternativnih virov za pridobivanje električne energije. Podjetje stremi k temu, da bi bili tehnološko razvito, stroškovno učinkovito in visoko vsestransko strokovno usposobljeno podjetje. Prav tako pa želi utrditi in razširiti razpoznavnost obstoječe blagovne znamke in doseči njeno mednarodno uveljavitev.

Cilji V naslednjem srednjeročnem obdobju je prednostni cilj podjetja oziroma zaposlenih ozaveščanje čim večjega števila prebivalstva o pomenu izrabljanja alternativnih virov in pridobitev čim večjega števila strateških partnerjev v Sloveniji in tujini.

Storitve in/ali izdelki Naša ponudba se deli na dva programa in sicer: 1.) Proizvodnja in prodaja vodovodnih armatur in kopalniške opreme - enoročne vodovodne armature, - časovno-termostatske in elektronske vodovodne armature, - tuš kolone, - nadomestne dele (perlatorji, tuš prhe, sifoni, ...) in - hitro servisiranje naših proizvodov na sedežu podjetja. 2.) Solarno ogrevanje Naša ponudba izdelkov se stalno razširja in nadgrajuje z novimi proizvodi. Zanesljivost in pozitivna naravnosti sta naše vodilo za delo. Zavedamo se pomena individualnega pristopa do vsakega podjetja, zadovoljstvo kupcev pa je naše jamstvo za uspeh in nadaljnji razvoj.