Prosta delovna mesta v podjetju mimovrste d.o.o.

Podjetje mimovrste d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2001 na Jesenicah in že leto kasneje je z delovanjem pričela spletna trgovina mimovrste=). Podjetje zaposluje okoli 60 sodelavcev, skupaj s honorarnimi sodelavci pa ekipa mimovrste=) šteje približno 90 ljudi. Podjetje mimovrste d.o.o., ki je upravitelj mimovrste=), je med prvimi 32 podjetji v Sloveniji maja 2007 prejelo osnovni certifikat Družini prijazno podjetje. To pomeni tudi formalno zavezo k zagotavljanju delovnih pogojev, ki omogočajo lažje usklajevanje zasebnega in poklicnega življenja. Sodelavcem omogočamo: * fleksibilen delovni čas glede na naravo dela, * možnost (vsaj občasnega) dela od doma, * zabava oziroma izlet za zaposlene in njihove družine, * letni razgovori vodstva z zaposlenimi, * ocenjevanje vodstva od spodaj, * in še 17 drugih ukrepov.

Spletni center sodobnih nakupov mimovrste=) je nastal kot uresničitev ideje, da bi kupcem omogočili udoben, prijazen in varen nakup preko svetovnega spleta. Vsi vemo, kako nadležno je hoditi od trgovine do trgovine, iskati in primerjati izdelke, ko pogrešamo objektivno strokovno pomoč in informacije o lastnostih izdelkov, hkrati pa ne vemo, ali je nakup v tej trgovini zares najbolj ugoden. Sodobni nakupi brez čakanja v vrsti so se prvič uresničili jeseni leta 2002, ko je z delovanjem začela spletna prodajalna mimovrste=), specializirana za računalniško opremo. Začeli smo kot majhna ekipa treh ljudi, v majhni trgovini in skladišču na Jesenicah. Na srečo smo se lahko za tehnično podporo zanesli na sestrsko podjetje Domenca, ki je bilo že takrat vodilni ponudnik gostovanja in registracije domen. Zastavili smo si jasen cilj: želimo izdelati prijazno spletno trgovino, ki bo zagotavljala zares udoben nakup ter kakovost storitev, kot smo jih poznali iz spletnih trgovin onstran Atlantika. Nismo želeli poudarjati, da smo tudi cenovno ugodni, čeprav so bile naše Spletne cene vedno zelo ugodne.

Naslov Cesta Ljubljanske brigade 21
Pošta1000
PoštaLjubljana
Telefon04 5811600
Emailinfo@mimovrste.com
Spletna stranmimovrste.si
DejavnostElektronika; Spletna trgovina in prodaja po telefonu; Računalništvo in informatika
Število zaposlenih150 do 199 zaposlenih
Davčna št.81241038
Matična št.1589121000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/MIMOVRSTE-D-O-O

Vizija

Podjetje že od ustanovitve raste s približno 70 % letno rastjo in je v letu 2010 doseglo 20 milijonov evrov prometa. Vsi prihodki se že od ustanovitve vlagajo neposredno v razvoj storitve ter infrastrukturo, saj je vodstvo prepričano, da je nenehen razvoj glavni adut za uspeh v tako dinamični dejavnosti. Več podatkov in dejstev se nahaja na strani www.mimovrste.com .