Prosta delovna mesta v podjetju MIEL d.o.o.

Podjetje MIEL, d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že dvajset let. Poslujemo na področju industrijske avtomatizacije, tako proizvodne, kot procesne. Smo uradni zastopnik OMRON-a Sloveniji, ki velja za enega vodilnih svetovnih proizvajalcev elementov in sistemov za avtomatizacijo. S sedežem v Kyotu na Japonskem, tovarnami in lokalnimi predstavništvi po celem svetu, z močno tehniško podporo inženirskim podjetjem, tudi slovenski industriji ponujamo vedno nove inovativne rešitve.
Elementi in sistemi za industrijsko avtomatizacijo.
Naslov Efenkova cesta 61
Pošta3320
PoštaVelenje
Telefon03 7777000
Emailinfo@miel.si
Spletna stranmiel.si/
DejavnostElektrični stroji in naprave; Elektronika; Računalništvo in informatika
Število zaposlenih5 do 9 zaposlenih
Davčna št.51357780
Matična št.5355745000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/MIEL-D-O-O

Vizija

Optimizacija proizvodnje, višja produktivnost proizvodnje, večja kvaliteta proizvedenih produktov so naše smernice, na katerih gradimo rešitve za industrijo. Vse to nam omogoča nekaj deset tisoč elementov in sistemov proizvajalcev Omron, Patlite, Yamaha in Tele. Zavedamo se, da brez znanja ni rešitev, zato dajemo velik poudarek izobraževanju naših strokovnjakov in naših uporabnikov, hkrati pa že leta na različne načine sodelujemo s šolami, fakultetami in inštituti v aplikativnih in razvojnih projektih.

Cilji

Razvijamo idejne rešitve, na osnovi razvojnih projektov izvajamo inženiring v industriji. Od projektiranja, elektrifikacije, razvoja programske opreme za industrijske krmilnike ter nadzornih sistemov. Aktivni smo na področju energetike, komunalne infrastrukture, prehrambene industrije, avtomobilske industrije, industrije gospodinjskih aparatov itd.

Storitve in/ali izdelki

- Sistemi za avtomatizacijo. - Pogonska tehnika. - Senzorika. - Varnostna tehnika. - Krmilne in regulacijske komponente. - Preklopna tehnika. - Industrijski roboti. - Signalizacija. - itd.