METRO, d.d.

Prosta delovna mesta v podjetju METRO, d.d.

Smo hitro rastoče podjetje. Naša najpomembnejša dejavnost je trgovina z oblačili za vso družino, ki jih odlikuje dobra kakovost, moden videz in ugodne cene. Prepoznavni smo zlasti pod blagovno znamko Mana. Svoj položaj vztrajno utrjujemo v Sloveniji In na Hrvaškem, prav tako pa načrtujemo vstop na nova tržišča.
G 47.190 - Druga trgovina na drobno v nespecializiranih prodajalnah
Naslov Lava 8
Pošta3000
PoštaCelje
Telefon03 4241530
Emailinfo@metro.si
Spletna stranmana.eu
DejavnostTrgovina
Število zaposlenih250 do 499 zaposlenih
Davčna št.10547860
Matična št.5003059000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/METRO-D-D

Vizija

V Sloveniji želimo ostati največji trgovec z oblačili nižjega cenovnega razreda za vso družino, ki jih odlikujeta dobra kakovost in moden videz. Na Hrvaškem želimo postati pomemben ponudnik tekstila nižjega cenovnega razreda.

Cilji

Med prednostne cilje, ki podpirajo uresničevanje vizije družbe Metro, d.d. sodijo: - rast čistih prihodkov iz trgovske dejavnosti, - povečanje tržnega deleža, - dvig ugleda in prepoznavnosti med kupci, - z maloprodajno mrežo želimo pokriti celotno Slovenijo, - širitev prodaje na tuje trge preko strateških partnerjev, s poudarkom na osvajanju hrvaškega tržišča, - zagotavljanje dolgoročnih in cenovno ugodnih nabavnih virov ter oblikovanje cenovno ugodnega in kakovostnega prodajnega programa, - modernizacija in tipizacija prodajne opreme s ciljem poenotenja prodajne mreže in ustvarjanja prijetnega nakupovalnega okolja.

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.