Prosta delovna mesta v podjetju Medic sistemi d.o.o.

ZAKAJ IZBRATI NAS? Smo hitri, zanesljivi in strokovno usposobljeni z inovativno vizijo na področju novih rešitev za zagotavljanje tehnologij upravljanja dokumentov in IT sistema. Mlad in prilagodljiv servisni tim z inovativnimi predlogi, vas pričakuje, da ustreže vašim željam in potrebam.
Upravljanje računalniških naprav in sistemov.
Naslov Jerebova ulica 18
Pošta8000
PoštaNovo
Telefon07 3321610
Emailnm@medic.si
Spletna stranmedic.si
DejavnostRačunalništvo in informatika
Število zaposlenih5 do 9 zaposlenih
Davčna št.43126839
Matična št.3627390000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/MEDIC-SISTEMI-D-O-O

Vizija

POSLANSTVO: Vsi naši napori, naše znanje in kolektivni duh so umerjeni v razvoj hitre, kvalitetne, inovativne in prilagodljive storitve v vaši pisarni. Naš cilj je imeti dolgoročno zadovoljne stranke z visokim deležem dobljene dodane vrednosti. VIZIJA: Je usmerjenost naprej, v razvoj, v prihodnost. Biti prisotni v vsakem podjetju. V regiji se vidimo kot prvo ime na področju biro opreme in IT upravljalca, ki nadaljuje dobre poslovne rezultate in poglablja odnose s svojimi strankami. VREDNOTE: Smo podjetje z več kot dvajsetletno tradicijo. Naš odzivni čas je takojšen ob vaši prijavi problema. Delamo z visoko strokovno usposobljeno ekipo. Smo pooblaščeni serviser in prodajalec znamk Canon in HP. Smo strokovno usposobljeni za administracijo strežnikov na Microsoftovi platformi s pridobljenimi certifikati.

Storitve in/ali izdelki

Nudimo celovito rešitev v pisarni in celotni IT platformi v vašem podjetju. - pooblaščeni servis vaše biro in računalniške opreme, - administracija računalniških sistemov, - delovni procesi in upravljanje dokumentov, - kopirni in oblikovalni studio, - potrošni in pisarniški material in - računalniška omrežja s celotno infrastrukturo.