Meblo vata d.o.o.

Prosta delovna mesta v podjetju Meblo vata d.o.o.

Meblo vata, d.o.o. v današnji obliki posluje od leta 1994, vendar so bili temelji tekstilne industrije na tem mestu postavljeni že v daljnem letu 1914. Nove tehnologije, materiali in zahteve tržišča so narekovale nenehne spremembe proizvodnega programa - od začetnih usnjenih izdelkov za čevljarsko industrijo, predelave krzna do izdelave netkanih tekstilij iz naravnih vlaken, sintetičnih vlaken in recikliranih tekstilnih materialov. Danes obratujejo tri proizvodne linije, na katerih izdelujemo polnila za pohištveno industrijo (vzmetnice, blazine, sedežne garniture, itd.), konfekcijo (odeje, vzglavnike, okrasne blazine, spalne vreče, posteljne nadvložke, igrače, športna zimska oblačila, itd.), čevljarsko industrijo, filtracijske materiale in različne izolacije za gradbeno stroko. Prisotni smo na domačem kot tudi na zahtevnem tujem tržišču. Medsebojno sodelovanje z dobavitelji, kupci in timsko delo zagotavljajo kakovost izdelkov, kar bomo potrdili s pridobitvijo certifikata kakovosti ISO 9001:2000.
Proizvodnja in prodaja iglanih, termično in kemično utrjenih netkanih tekstilij iz naravnih in sintetičnih vlaken ter iz recikliranih tekstilnih odpadkov.
Naslov Opatje selo 1A
Pošta5291
PoštaMiren
Telefon05 3306640
Emailinfo@w-vata.si
Spletna stranw-vata.si
DejavnostTekstil in tekstilni izdelki
Število zaposlenih10 do 19 zaposlenih
Davčna št.93728794
Matična št.5827370000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/VATA-D-O-O

Storitve in/ali izdelki

- polnila iz naravnih vlaken (volna, bombaž) - polnila iz sintetičnih vlaken (svila, vatelin) in - polnila iz recikliranih tekstilnih materialov (reciklirana polnila).

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.